1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Domaine de Sainte Foy Tarantaise
Domaine de Sainte Foy Tarantaise

Skiferie til Domaine de Sainte Foy Tarantaise

Info omkring skiområdet

Det hyggelige Domaine de Sainte Foy Tarentaise er et smukt, lille skisportssted i de nordlige alper. Med 41 kilometer pister er dette ikke et område for kilometerfræsere, men da det stadig er relativt uopdaget og meget overskueligt, er det ideelt for familier og dem, der søger fred og ro. Ingen lange køer ved liftene eller søgen efter en plads på terrassen, men i stedet rig mulighed for at nyde de smukke pister i fred og ro.
På trods af skiområdets lille størrelse har det højdeforskel på over 1.000 meter, idet landsbyen ligger i 1.550 meters højde og den højeste top i 2.620 meters højde. Der er en god fordeling af forskellige typer af skråninger fra lette, rullende pister gennem skovene til udfordrende pukkelbakker og fantastiske offpiste-nedkørsler. Der er også flere maleriske bjergrestauranter, hvor du kan nyde traditionelle regionale retter og en lækker drink under et velfortjent stop på nedturen.
Hvis du ønsker at bruge en dag på at udforske et stort skiområde, er
Paradiski perfekt til det. Efter ca. 15 minutter i bil kan du allerede være ved skiliften "Le Replat", hvorfra du kan stå på ski hele vejen til Les Arcs. Bemærk, at der ikke er mulighed for at købe et liftkort til Les Arcs/Paradiski her. Før ferien starter, skal du købe dem online, eller også skal du besøge liftkortkontoret i landsbyen Les Arcs.

Pistekilometer

10Km
21Km
11Km
1Km
Total 43Km

Antal lifte

0

4

2

Højde

2620m
1550m

Gletscher

0

Langrend

0Km

Funpark

0

Domaine de Sainte Foy Tarantaise