Gå tilbage

Skiferie til Pas de la Casa

Destination image
Pistekilometer
22
38
48
20
128
Total
Antal lifte
5
30
27
Højde
2822m
1710m
Gletscher
0
Langrend
10Km
Funpark
3

Info omkring destinationen

Skiferie i Pas de la Casa – Andorra
Pas de la Casa er en usædvanlig hyggelig skisportsby beliggende i den østlige del af Andorra. Den høje beliggenhed og de mange snekanoner gør Pas de la Casa til et meget snesikkert valg, når du skal holde skiferie i Andorra. Byen har desuden en meget solrig placering og masser af festlig afterski.

Pas de la Casa – I gåafstand til det hele
En af de mange ting som gør Pas de la Casa særligt populær, er muligheden for at gå til både lifterne og byens mange tilbud, næsten uanset hvor i byen, du befinder dig. Du kan dog også let komme rundt i byen og ud til pisterne med de lokale skibusser, som kan benyttes mod betaling.  Området er meget populært blandt snowboardere, da her er en god half pipe, og for skiløberne er her bl.a. mulighed for skiløb om aftenen.

Shopping i Pas de la Casa
En af de mange fordele ved skiferie i Andorra, er de fantastiske shoppingsmuligheder. Her findes et stort udvalg af elektronik, alkohol, tobak og mærketøj til meget favorable priser, da shopping i Andorra er toldfrit.

Fest og farver i Pas de la Casa
I Andorra er Pas de la Casa kendt som Pyrenæernes Ibiza. Her er masser af festlige tilbud til både unge og ældre. Byen har et stort udvalg af barer, restauranter og natklubber, og her er afterski for et hvert temperament.

Hvis du ønsker en pause fra skiene, byder Pas de la Casa på mange andre muligheder for at nyde sneen. Her kan du tage en tur på snescooteren, blive trukket gennem sneen på en hundeslæde eller vandre en tur med snesko. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Pas de la Casa.

Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Familie med ældre børn
Ældre par
Andre