1. Hjem
  2. guideskole

Sunweb guideskole

Sunweb Guideskole er Danmarks billigste guideskole – her du betaler mindre end halvdelen af, hvad du skal betale hos vores konkurrenter. Det betyder på ingen måde, at vi slækker på kvaliteten af undervisningen eller indkvarteringen. For os er en god guideskole en investering i kommende dygtige medarbejdere. 

Guideskolen varer 4 uger og foregår i Alanya i Tyrkiet. Livet som guide er svært at skemalægge og forudse, så du skal være forberedt på at arbejde hårdt og ofte til sent om aftenen. Til gengæld lover vi, at du kommer til at møde en masse nye spændende mennesker, indgå livsvarige venskaber og udvikle dig personligt.

FAKTA:
Pris: 9.999,-

Periode: 03.02-03.03.2019  

Inkluderet: Flyrejse t/r, transport til hotel t/r i Alanya, Tyrkiet, indkvartering med halvpension på godt 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse, undervisning og de fleste materialer.

Ikke inkluderet: Rejse- og afbestillingsforsikring samt evt. enkeltværelsestillæg. 

Undervisning: Undervisningen primært foregår på dansk og ellers på engelsk.

Personlig udvikling

På de 4 uger som guideskolen varer, vil du lære rigtig meget om dig selv, og du vil opleve, at du bliver mere selvsikker og tør stille dig op og tale foran store forsamlinger.

Den sjoveste branche

Et guideskolediplom er din adgangsbillet til verdens bedste og sjoveste branche. Ingen dage er ens, og du kommer til at møde mange spændende og glade mennesker.

Godt for dit CV

4 ugers guideskole og et par sæsoner som guide, vil se rigtig godt ud på dit CV. Har du arbejdet som guide, ved din fremtidige arbejdsgiver, at du har prøvet lidt af hvert.

Venskaber for livet

På guideskolen og i jobbet som guide kommer du til at arbejde med mennesker fra mange forskellige lande og kulturer. Dette giver venskaber, du har glæde af resten af livet.

Guideskolen

Du kommer til at lære en masse om dig selv: Hvordan reagerer du under pres? Hvor god er du til at arbejde i grupper? Hvordan skal du tale foran store forsamlinger? Og hvordan klarer du stressede situationer med et smil? På guideskolen giver vi dig redskaberne. 

Guideuddannelsen er tilrettelagt således, at det veksler mellem forskellige former for undervisning. Kurserne foregår derfor både som traditionel klasseundervisning og som gruppearbejde. Det er ikke undervisning, som du kender det fra andre skoler. Kursusplanen er meget fleksibel og ikke to dage er ens! I undervisningen inddrages mange cases og eksempler fra det virkelige liv.

Guideskolen afsluttes med en eksamen, hvor du får karakter og diplom. Såfremt du har klaret skolen med et fornuftigt resultat, og har været engageret i den daglige undervisning, har du gode chancer for at blive ansat hos os. Vi forventer, at du deltager i samtlige dele af kurset, såfremt du ønsker at komme i betragtning til en stilling hos Sunweb. 

Guideskolen har et fast hold af instruktører, samt et antal gæsteinstruktører, som sammen udgør et stærkt team med stor viden og erfaring om branchen og guidelivet.

Vidste du at…
  • Sunweb Group er verdens største rejsearrangør i Alperne, så du kan også komme afsted som skiguide?
  • Sunweb er Danmarks hurtigst voksende charterrejsearrangør med over 100.000 gæster om året?
  • du kommer til at arbejde for et internationalt team fra mange lande, forskellige kulturer og baggrunde? 

Tilmeld dig Sunwebs guideskole

Det bliver den bedste beslutning du tager i dag!

FAQ

Er der optagelsesprøve til guideskolen?
Nej. Vi mener, at alle skal have muligheden for at gennemgå en guideuddannelse. Alle vil få stort udbytte af guideskolen - uanset om du vil arbejde som guide efter uddannelsen eller ej. Du vil lære mange ting, men mest af alt lære mere om dig selv. Hvor går dine grænser, hvor godt håndterer du stress, og hvordan er du til at samarbejde med andre? 

Du behøver ingen videregående uddannelse eller erfaring fra tidligere jobs i servicebranchen. 

Du skal dog være fyldt 18 år. 

Hvordan er det med ansættelse efter guideskolen?
Vi tilbyder job til de elever, der klarer sig bedst på guideskolen. Du vil efter at have gennemført guideskolen modtage et diplom, som vil være din adgangsbillet til mange forskellige jobs i rejsebranchen.

Kan du også bruge Sunwebs guideskole til at få job i andre virksomheder?
JA, i høj grad! Vores guideskole er en "all round" uddannelse, som giver dig de værktøjer, du har brug for som guide - uanset destination og rejseselskab, vil du kunne bruge uddannelsen.

Har I nogen jobgaranti?
Nej, vi har ingen falsk garanti. Vi ansætter de elever fra vores guideskole, som passer til vores virksomhedsprofil. Skulle du ikke få job hos os, står vi altid til rådighed med hjælp og information, såfremt du skal søge job i andre virksomheder.

Hvorfor er Sunwebs guideskole så billig?
Vi forsøger at holde prisen så lav som muligt. Vores guideskole bliver ikke afholdt med henblik på stor profit, men har udelukkende det formål, at vi skal uddanne gode guider, som skal sluses ind i rejsebranchen – nogle til stillinger hos Sunweb. 

Dertil afholdes uddannelsen i Tyrkiet, som er et billigt rejseland. 

Og ikke mindst har vi dygtige og kvalificerede instruktører, som virkelig brænder for at undervise.

Livet som guide

Hvorfor er jobbet som guide verdens bedste job?

Det er aldrig kedeligt at være guide. Guidejobbet giver dig mange udfordringer og oplevelser. Det er til tider hårdt og krævende, men på ingen anden arbejdsplads har du de samme muligheder for at udvikle og modne dig selv. Og alt dette kan du opnå under varme himmelstrøg i et spændende land med en ny og anderledes kultur.

Du kommer til at møde mange forskellige mennesker i en travl og afvekslende hverdag. Du kommer til at knytte tætte bånd til dine kollegaer, som vil være din nye familie.

Som guide er du virksomhedens ansigt udadtil, og det betyder, at du er en af de vigtigste faktorer i vores gæsters ferie. Din arbejdsindsats skal udmønte sig i vore gæsters bedste ferieoplevelse, så nogle af nøgleordene i din dagligdag er fleksibilitet, åbenhed, forståelse, tålmodighed, engagement, positivitet og problemløsning. 

Arbejdet som guide giver erfaringer og værktøjer, som du kan bruge i mange jobfunktioner i fremtiden. Du lærer at tackle og håndtere situationer på en ny og positiv måde, hvilket giver en god ballast på stort set alle områder indenfor servicebranchen. 

Når du er færdig med guideskolen og begynder livet som guide, bliver der som regel sørget for en gratis bolig til dig, du får en fast månedlig løn samt provision af dit salg, og der tegnes også en sygeforsikring for dig.

Tilmeld dig Sunwebs guideskole

Det bliver den bedste beslutning du tager i dag!