1. Hjem
 2. guide

Sunweb rejseguider søges!

Bliv en del af Skandinaviens hurtigst voksende rejseselskab

Sunweb er en af Europas største rejsearrangører, og i Skandinavien arrangerer vi charterrejser til en række Middelhavsdestinationer samt skirejser til Alperne. Vi brænder for oplevelser og mennesker- gæster såvel som medarbejdere. Vi tilbyder unikke udviklingsmuligheder og verdenen som arbejdsplads. Drømmer du om en karriere i rejsebranchen? Så er jobbet som guide et godt sted at starte.

Som guide garanterer vi dig oplevelser for livet og et sammenhold ud over det sædvanlige. Engagement overfor gæsterne er essentielt; du er vores ansigt udadtil og bidrager til, at gæsternes forventning til deres ferie indfries eller overstiges. Du er ambassadør for Sunweb og sørger for at vedligeholde gode relationer til både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer på destinationen. Service er en del af den, du er. Du er typen, der rejser dig for gamle damer i bussen, og du trives med en dynamisk arbejdsdag, der kræver, at du både er ansvarsbevidst og initiativrig

Som guide bliver du verdensmester i din destination og kan give gæsterne tips og tricks til de bedste oplevelser, spisesteder og meget mere. Du er det første og sidste ansigt, gæsterne møder i lufthavnen og på destinationen. Med andre ord, så har du som guide mulighed for, at gøre forskellen og skabe oplevelser for livet for både gæsterne og dig selv. Du får mulighed for at tage ansvar og sætte dit eget præg på dit arbejde, og du kommer til at indgå i et internationalt team med et stærkt bagland. Vigtigst af alt, så er VI her for DIG.

Lige nu søger vi rejseguider til både sommer- og vintersæsonen. Er du interesseret? Vi glæder os til at møde dig! #Creatingmemories

Ledige stillinger til sommersæsonen

Sunweb sommer

En kombination af et stort ansvar og stor frihed på en solrig destination. Lyder det som dit drømmejob? Så skal du være vores nye sommerguide.

5* hotel Xperience

Som rejseguide hos Sunweb Xperience vil du være med til at give gæsterne deres livs oplevelser på et af vores eksklusive 5-stjernede hoteller. Kan du heller ikke få nok af palmer, hav og sol? Så bør du ansøge denne oplevelse.

Børneklub Sparky

Som Sparky Kidsclub entertainer skal du give vores yngste gæster en ferie de aldrig vil glemme. Dette foregår selvfølgelig på et af vores mest solrige hoteller. Drømmer du om at arbejde i udlandet i to måned denne sommer?

Ledige stillinger i vintersæsonen

Sunweb Vinter

Arbejd en hel sæson eller blot et par uger i de magiske bjerge, mens du hjælper vores gæster med at få en god oplevelse. Sunweb Ski tilbyder skiferier for alle aldre. Lyder det som noget for dig?

Tomorrowland crew 2022

Sig ja til dit livs oplevelse med et job som Tomorrowland crew i Alpe d'Huez fra d. 19. til 26. marts 2022. Er du energisk, motiveret og elsker du house og musik? Så kan du nu ansøge om at blive del i vores eftertragtede team!

Totally guide

Kan du lide at arbejde med unge mennesker, og er du vild med at stå på ski? Så er dette job uden tvivl dit kald. Som rejseguide hos Totally kan du arbejde en hel sæson eller blot nogle uger på nogle af de mest populære destinationer for unge.

Hvilke krav er der for at blive guide hos os?

 • Du er fyldt 21 år eller derover og i besiddelse af et kørekort
 • Dit guideteam er din nye familie, og det forventes, at du hjælper som en mor, støtter som en søster og bevarer overblikket som en far – kort sagt, du formår at påtage dig alle familiens roller, når det kræves.
 • Du er til rådighed i sommersæsonen (april - oktober) eller i højsæsonen (min. 12 uger: Juni - august) eller i vintersæsonen (november - april)
 • Din udadvendte natur gør, at du elsker at tale, og det gør du helst på dansk og engelsk, og du bliver ikke blå og gul i hovedet, når sproget pludseligt er mere svensk end dansk.
 • Du brænder for at yde en god service.

Hvad tilbyder vi?

 • Løn og kommision af salg.
 • Mange forskellige typer af destinationer, teams og guidefunktioner.
 • Indkvartering under ansættelse samt transport til og fra destinationen.
 • Rejse- og sygeforsikring
 • Telefon
 • Som vinterguide: Liftkort
 • Træning i salg og kommunikation.
 • Oplevelser for livet.
 • Mulighed for karriereudvikling på destinationerne og vores europæiske kontorer.

Vil du blive en del af vores team?

Se alle vores ledige stillinger i Sunweb Group. Vi glæder os til at møde dig!