Betingelser for #YesSunweb

Bliv en del af vores rejsefællesskab

 1. Hjem
 2. Creatingmemories
 3. YesSunweb

Her kan du læse vilkår og betingelser for #YesSunweb

Vi er vilde med de billeder, du lægger på Instagram og Facebook med #Sunweb. 

Det er derfor, at vi spørger dig om tilladelse til at dele og bruge dine rejsebilleder på vores kanaler. Disse kanaler vil hovedsageligt være vores hjemmeside og sociale medier (Facebook og Instagram), men kan også omfatte andre kanaler, såsom vores egen markedsføring, nyhedsbreve, kampagner samt tryk.

Ved at svare på vores anmodning med #yessunweb, accepterer du følgende betingelser:

 • Du giver Sunweb Group GmbH tilladelse til at bruge og offentliggøre alle billeder, du har svaret på og derved mærket med #yessunweb på Sunwebs kanaler og i Sunwebs markedsføring. Dette sker efter Sunwebs skøn og uden nogen forpligtelser over for dig.
 • Tilladelsen er en ikke-eksklusiv, royalty-fri global licens, hvilket betyder Sunweb ikke kræver ejendomsretten over billederne, og at vores søsterbrands i andre lande også må bruge billederne. Billedrettighederne forbliver således hos dig og tilladelsen udelukker ikke andre aftaler.
 • Du bekræfter og garanterer at:
  Du ejer og kontrollerer rettighederne til billederne.
  Du har tilladelser fra enhver person, der vises på billederne. 
  - Brugen af dine billeder vil ikke krænke tredjeparters rettigheder eller nogen lov.
  Du er en person og ikke et selskab og du er mindst 18 år gammel, er myndig eller har fået godkendelser fra en forælder eller værge.
 • Du frigiver Sunweb Group GmbH for alle forpligtelse for at betale for brugen af billederne og immaterielle rettigheder for dem.
 • Du frigør Sunweb Group GmbH, og alle personer der handler på vegne af Sunweb for alle krav (inklusiv krav fra tredjeparter) og forpligtelser uanset karakter, der måtte opstå i forbindelse med brugen af billederne.

Har du spørgsmål til vores rejser eller beskyttelse af personlige oplysninger, kan du altid kontakte os på info@sunweb.dk

Ønsker du at trække din tilladelse tilbage, skal du kontakte os ved at klikke på ’i’-ikonet i nederste venstre hjørne på dit delte billede, der er offentliggjort på vores hjemmeside. Du vil efterfølgende se en formular, hvor du kan indsende din anmodning om at trække dit samtykke tilbage.

Vi ser frem til at dele din rejseglæde og dine billeder i vores fællesskab!