Mayrhofen Zillertal hotel

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig
  5. zillertal
  6. ski zillertal 3000
  7. mayrhofen

Nyd skiferien med et hotel i Mayrhofen Zillertal

Drømmer du om en skiferie til Østrig, har vi et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen. Beliggende i det store skiområde Ski Zillertal 3000, har du med et hotel i Mayrhofen adgang til omkring 350 kilometer pister inklusiv 3 fun parker og 60 kilometer langrendspister. Hos Sunweb har vi et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Mayrhofen allerede i dag.

Et hotel i Mayrhofen Zillertal til enhver smag

Foruden mere end 380 kilometer pister byder det populære skiområde Zillertal også på den charmerende by Mayrhofen. Mayrhofen er en del af det store skiområde Ski Zillertal 3000, som er et velegnet område til både nybegyndere og øvede skiløbere. Skal du nyde de østrigske pister på din næste skiferie, finder du et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen hos Sunweb.

Foretrækker du at lave mad selv, når du er på skiferie, har vi et stort udvalg af hoteller uden forplejningGlæder du dig derimod til at prøve alle de lokale spisesteder til frokost, kan du vælge et hotel med halvpension, hvor der er sørget for morgen- og aftensmad.

Nyd afslapning og wellness på hotel i Mayrhofen Zillertal

Foretrækker du et hotel med wellness- og spafaciliteter, hvor du kan slappe af efter en lang dag på pisterne? Det kan du gøre på voksenhotellet Hotel Elisabeth, som er et luksushotel placeret centralt i Mayrhofen. Hotellet er en del af vores Excellent-hoteller, som er vores samling af eksklusive 5-stjernede indkvarteringer, hvor du kan forvente fremragende service. På Hotel Elisabeth kan du benytte dig af skønne wellness- og spafaciliteter såsom sauna, tyrkisk dampbad, jacuzzi og swimmingpool. Har du brug for at blive ekstra forkælet efter en lang dag på ski, kan du også købe både massage og skønhedsbehandlinger.

Har du brug for en mere rummelig indkvartering, har vi også et stort udvalg af både chaleter og lejligheder i Mayrhofen.

Skiløb i Mayrhofen Zillertal

Vælger du en skiferie med hotel i Mayrhofen, kan du forsøge dig med områdets mange off-piste muligheder eller opleve Harakiri, som er den stejleste pist i Østrig. Du kan også tage en kort bustur til Huntertuz gletsjeren, hvor du faktisk kan stå på ski næsten hele året.

Vil du prøve et andet skiområde på din næste skiferie? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Østrig! Er du vild med Zillertal-området, men vil prøve en anden by end Mayrhofen, kan du se vores store udvalg af hoteller i Zillertal.