Hotel i Ski Zillertal 3000

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig
  5. zillertal
  6. ski zillertal 3000

Nyd skiferien med et hotel i Ski Zillertal 3000

Ski Zillertal 3000 ligger i det populære skiområde Zillertal og byder på skiløb for enhver smag og evne, herunder både langrendspister, fun-parker og krævende slalom pister. Takket være områdets gletsjer, Hintertux, kan Ski Zillertal 3000 som det eneste skiområde i Østrig garantere puddersne fra oktober til maj. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Ski Zillertal 3000.

Stort udvalg af hoteller i Ski Zillertal 3000

Går sæsonens skiferie til det populære østrigske skiområde Ski Zillertal 3000, finder du et stort udvalg af hoteller til enhver smag hos Sunweb. Er du på udkig efter børnevenlige hoteller til en familieskitur, hoteller med halvpension eller en central placering tæt på restauranter og byliv?

Masser af gode skidestinationer og hoteller i Ski Zillertal 3000

I Ski Zillertal 3000 tilbyder vi skiferie og hoteller i hyggelige skidestinationer såsom Fügen, Gerlos og Zell am Ziller. Vi har især et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen, som er en af de mest populære skidestinationer i området. Her kan du prøve nogle af de mange off-piste muligheder i området, eller hoppe på en kort bustur til Huntertuz-gletsjeren, hvor du kan stå på ski næsten hele året! I Mayrhofen finder du flere luksuriøse hoteller, hvor du kan slappe af med wellness- og spafaciliteter.

Hotel i Ski Zillertal 3000 med og uden forplejning

Mange af hotellerne i Ski Zillertal 3000 tilbyder overnatning uden forplejning. Synes du, at det er hyggeligt at forberede din mad selv eller vil du gerne afprøve nogle af de mange lokale spisesteder, kan du med fordel vælge et hotel uden forplejning. På flere af hoteller kan du dog også vælge morgenmad eller halvpension. På den måde slipper du for at planlægge de fleste af dagens måltider, samtidig med at du stadig har mulighed for at nyde frokosten på pisten eller i en af de hyggelige bjerglandsbyer i området.

Bestiller du en skirejse hos Sunweb inkluderer din pakkerejse overnatning i Ski Zillertal 3000, liftkort samt transport. Hos Sunweb har vi et stort udvalg af skiferier med enten fly eller bus. Vil du hellere køre selv, kan du dog også bestille kør-selv skiferier.

Vil du prøve et andet skiområde næste skiferie? Vi har et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Østrig!