Hotel i Zillertal

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig
  5. zillertal

Stort udvalg af hoteller i Zillertal

I hjertet af Østrig finder du skiområdet Zillertal, hvor du med mere end 380 kilometer pister har gode forhold og masser af udfordringer, uanset om du er nybegynder eller øvet skiløber. Zillertal rummer også en række populære skidestinationer, herunder Mayrhofen, Zell am Ziller og Gerlos, som du har rig mulighed for at besøge på din skiferie. Find det perfekte hotel i Zillertal til din næste skiferie i Østrig.

Nyd skiferien med et hotel i Zillertal

Med mere end 380 kilometer pister, har du rig mulighed for at blive udfordret på din skiferie til Zillertal, uanset om du er nybegynder eller øvet skiløber. Her finder du nemlig både 75 kilometer langrendspister og 5 fun-parker. I Zillertal har du mulighed for at besøge de forskellige populære skidestinationer i området såsom Mayrhofen, Zell am Ziller og Gerlos.

Har du allerede forelsket dig i en af skidestinationerne, kan du selvfølgelig også finde et hotel i din udvalgte by. Hvad siger du til at nyde et skønt hotel i Zell am Ziller med plads til hele familien eller at slappe af på et hotel i Mayrhofen med wellness- og spafaciliteter?

Hoteller i Zillertal til enhver smag

Foretrækker du at bo tæt på pisten eller centralt i byen? Vil du helst have et hotel med halvpension, eller nyder du at lave mad selv, når du er på skiferie? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller både med og uden forplejning, så du kan vælge lige netop den skiferie, du drømmer om.

På det charmerede 4-stjernede hotel Zillertal Resort Neuhaus i Mayrhofen kan du nyde en central beliggenhed, halvpension og fuld afslapning i hotellets sauna, tyrkiske dampbad eller jacuzzi. Du kan også benytte dig af hotellets opvarmede inden- og udendørs swimmingpools.

Overnatning i Zillertal

Når du bestiller en af vores pakkerejser, kan du vælge mellem et stort udvalg af hoteller i Zillertal. Din pakkerejse vil inkludere liftkort og overnatning i Zillertal. Vores pakkerejser inkluderer også transport med fly eller bus. Foretrækker du en kør-selv skiferie, er det dog også muligt at vælge det, når du booker din skiferie med hotel i Zillertal.

Vil du prøve et andet skiområde på din næste skiferie? Du finder et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Østrig hos Sunweb!