Hotel i Zell am See

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig
  5. zell am see

Find dit foretrukne hotel i Zell am See

Planlægger du en skiferie til Østrig, har vi et stort udvalg af hoteller i den charmerende gamle by Zell am See. Beliggende i det populære skiområde Zell am See - Kaprun, kan du fra Zell am See nyde udfordringer til alle niveauer og en hyggelig afterski-stemning, som er velegnet til en skiferie med hele familien. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Zell am See.

Hotel i Zell Am See til enhver smag

Zell am See er en fantastisk destination for skiferier til enhver smag. Her finder du nemlig udfordringer for alle skiløbere lige fra børnevenlige nedfarter og et væld af sorte pister. Med en højtliggende placering og gletsjeren Kitzsteinhorn er Zell am See et særdeles snesikkert område - også hvis du er på udkig efter en skiferie sidst på sæsonen. Zell am See er også en del af skiområdet Zell am See - Kaprun, og du kan med fordel besøge nogle af områdets andre charmerende byer såsom Kaprun, Bruck og Maishofen.

Med et hotel i Zell am See har du det perfekte udgangspunkt for en skiferie med endeløs sjov på pisterne. Men der er også masser at lave i Zell am See, hvis du trænger til en pause fra skiene. Besøg det hyggelige centrum fyldt med restauranter og caféer eller nyd den gode afterski-stemning.

Uanset om du tager til Zell am See med dine børn på en familieskitur, med din partner eller med en gruppe venner, er der altid et hotel, der passer til dig. Har du brug for et rummeligt hotel med plads til hele familien eller et stemningsfuldt hotel med plads til romantik? Er du til et hotel med halvpension eller foretrækker du et hotel uden forplejning, hvor du selv står for maden på din skiferie?

Hoteller i Zell am See med spa og wellness

Hvad siger du til et hotel med spa- og wellnessfaciliteter, hvor du kan slappe af efter en lang dag på pisterne? Hos Sunweb finder du en række skønne hoteller i Zell am See, som tilbyder spa- og wellness.

På det 4-stjernede Hotel Der Waldhof finder du eksempelvis sauna, tyrkisk dampbad, jacuzzi og swimmingpools både inden- og udenfor. Du har også mulighed for at tilkøbe massage, hvis musklerne trænger til lidt ekstra pleje efter dagens anstrengelser. På Grand Hotel Zell am See kan du ligeledes gøre brug af en indendørs swimmingpool, separat børnepool, sauna, tyrkisk dampbad og jacuzzi. Her kan du også nyde udsigten fra hotellets unikke placering på en lille halvø ud til smukke Zeller See.

Zell am See er også en af de destinationer i Østrig, hvor du har mulighed for at opleve et af de eksklusive VAYA Resorts. Her kan du forkæle dig selv med spa- og wellnessfaciliteter efter en lang dag på pisterne.

Pakkerejser med overnatning i Zell am See

Når du bestiller din skiferie gennem Sunweb inkluderer din pakkerejse overnatning i Zell am See, liftkort samt transport. Hos Sunweb har vi et stort udvalg af skiferier med fly eller bus. Foretrækker du at køre selv, er det også en mulighed at bestille kør-selv skiferier. Derudover har du også mulighed for skileje i Zell am See.

Vil du prøve et andet skiområde næste skiferie? Vi har et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Østrig!