skiferie i april

Skiferie i april

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. April

Nyd en skiferie i april

Er du ikke helt klar til, at skisæsonen slutter, kan du stadig nå at nyde pisterne med en skiferie i april. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af pakkerejser med fly, bus eller som kør-selv skiferie til en række populære skiområder i Frankrig, Italien, Schweiz og Østrig. Uanset hvor du vil stå på ski i april, er dit liftkort altid inkluderet, når du bestiller din skiferie hos Sunweb.

Nyd pisterne med en skiferie i april

Du kan stadig nå at nyde årets pister på en skiferie i april. Da det er uden for højsæsonen i februar, kan du sågar opleve en skiferie med rigelig plads på pisterne og kort kø til liften. Når du bestiller din skiferie i april hos Sunweb, kan du nemt sammensætte lige netop den pakkerejse, du foretrækker. Vi har nemlig et stort udvalg af skiferier med fly, bus og som kør-selv.

Stort udvalg af skiferier i april

Hos Sunweb har vi et stort udvalg af indkvarteringer i de mest populære skiområder i Europa. Foretrækker du et hotel med en central placering midt i en hyggelig alpelandsby, eller vil du hellere bo tæt på pisterne i en indkvartering med ski in / ski out? Uanset hvad du foretrækker, finder du indkvarteringer til enhver smag i vores store udvalg.

Går årets skiferie til det populære franske skiområde Les Portes du Soleil, kan du i april opleve Danmarks største freestyle event DM i Slopestyle og Big Air, som hvert år afholdes i den hyggelige by Avoriaz.

Hvordan er vejret, når du står på ski i april?

Ud på foråret bliver dagene længere og solen står højere på himlen, når du står på ski i marts, april og i påskeferien. Det er derfor en god idé at huske solcreme og komme med de tidlige lifter op, når sneen er bedst.

På en skiferie i april finder du den største snesikkerhed i de højtliggende skiområder. Du kan derfor med fordel vælge et af de mange gletsjerområder i Alperne, såsom Les Deux Alpes og Tignes, som begge nyder godt af høj snesikkerhed takket være den nærliggende gletsjer. Også populære skidestinationer såsom Val Thorens, St. Anton, Les Deux Alpes, Mayrhofen og Kaprun, har alle høj snesikkerhed frem til slutningen af april. Du kan blive klogere på de 5 bedste gletsjere til en skiferie sidst på sæsonen, inden du vælger, hvor du skal hen på skiferie i april.

Vores gæsters bedste anbefalinger