1. Hjem
  2. Rejser
  3. Tyrkiet
  4. Marmaris-kysten
  5. Hisaronu
Hisaronu

Rejser til Hisaronu

I Hisarönü er naturen i centrum – og sikke en natur! Uanset hvor du vender blikket hen, mødes det af frodige træer og planter. Små, grønne bakketoppe omkranses af klar, blå, solrig himmel og azurblåt hav, på en måde som gør de fleste postkort småmisundelige. Samtidig byder Hisarönü på en skøn ro, og scenen er derfor sat til en afslappende ferie i smukke omgivelser.

Fred og ro i Hisarönu

Selve Hisarönü er en lille, lokal landsby med enkelte hoteller. Her er desuden nogle få restauranter, hvor du har mulighed for at prøve nogle af de lækre, lokale specialiteter, som området har at byde på. I Hisarönu finder du også en fin strand, hvor du kan bade, slappe af i solen og nyde den betagende udsigt over havet. I selve Hisarönu findes der ikke noget natteliv, men på hotellerne, findes der barer, hvor du kan nyde en kølig drink.

Ferie i Hisarönü - Oplevelser og udflugter

Områdets fantastisk smukke natur gør det oplagt at tage på spændende naturudflugter. Det gør du bedst ved at tage på en jeepsafari, hvor du kan komme væk fra de asfalterede veje, og gøre brug af alle sanserne, da du fra de åbne biler får både naturens dufte og lyde med. Du kan også vælge at bruge en feriedag på at tage turen til feriebyen Marmaris. Turen tager ca. 45 minutter med dolmus (lokal bus). I Marmaris kan du slentre rundt mellem et væld af butikker og gøre feriens indkøb, og når sulten melder sig, byder byen på talrige gode restauranter. På din tur rundt i byen bør du også lægge vejen forbi Marmaris’ marina, hvor du også kan nyde et lækkert måltid med en skøn udsigt over havet.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Andre Familie med store børn Unge par Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
16ºC
16ºC
21ºC
23ºC
32ºC
38ºC
38ºC
37ºC
40ºC
34ºC
23ºC
19ºC
Min. temp.
2ºC
5ºC
5ºC
9ºC
16ºC
21ºC
20ºC
20ºC
22ºC
18ºC
11ºC
6ºC