1. Hjem
  2. Rejser
  3. Tyrkiet
  4. Marmaris-kysten
  5. Hisaronu
Hisaronu

Rejser til Hisaronu

I Hisarönü er naturen i centrum – og sikke en natur! Uanset hvor du vender blikket hen, mødes det af frodige træer og planter. Små, grønne bakketoppe omkranses af klar, blå, solrig himmel og azurblåt hav, på en måde som gør de fleste postkort småmisundelige. Samtidig byder Hisarönü på en skøn ro, og scenen er derfor sat til en afslappende ferie i smukke omgivelser.

Fred og ro i Hisarönu

Selve Hisarönü er en lille, lokal landsby med enkelte hoteller. Her er desuden nogle få restauranter, hvor du har mulighed for at prøve nogle af de lækre, lokale specialiteter, som området har at byde på. I Hisarönu finder du også en fin strand, hvor du kan bade, slappe af i solen og nyde den betagende udsigt over havet. I selve Hisarönu findes der ikke noget natteliv, men på hotellerne, findes der barer, hvor du kan nyde en kølig drink.

Ferie i Hisarönü - Oplevelser og udflugter

Områdets fantastisk smukke natur gør det oplagt at tage på spændende naturudflugter. Det gør du bedst ved at tage på en jeepsafari, hvor du kan komme væk fra de asfalterede veje, og gøre brug af alle sanserne, da du fra de åbne biler får både naturens dufte og lyde med. Du kan også vælge at bruge en feriedag på at tage turen til feriebyen Marmaris. Turen tager ca. 45 minutter med dolmus (lokal bus). I Marmaris kan du slentre rundt mellem et væld af butikker og gøre feriens indkøb, og når sulten melder sig, byder byen på talrige gode restauranter. På din tur rundt i byen bør du også lægge vejen forbi Marmaris’ marina, hvor du også kan nyde et lækkert måltid med en skøn udsigt over havet.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
1,5 meter
Mundbind
Ja
Det er obligatorisk at bære mundbind i offentlig transport og på offentlige områder. Når du går rundt på stranden eller i restauranter, skal du også bære mundbind.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja

PCR-test senest 72 timer inden afgang. Gældende for alle over 6 år. Desuden skal du også have udfyldt en blanket senest 72 timer inden afgang. Blanketten kan findes her

VEDRØRENDE FLYREJSER TIL TYRKIET VIA TYSKLAND: Rejsende til Tyrkiet med flyrejser via Tyskland skal udfylde den digitale indrejse registrering på www.einreiseanmeldung.de Passagerer skal medbringe det relevante bevis for deres registrering ved indrejsen og skal efter anmodning vise dette til flyselskabet og de lokale myndigheder. Er det ikke muligt for rejsende at udfylde den digitale indrejse registrering på grund af mangel på teknisk udstyr eller på grund af tekniske funktionsfejl, er de forpligtet til at udfylde en udskrevet indrejse registrering inden ankomst til lufthavnen og aflevere den til flyselskabet eller myndighederne. Det anbefales at være i lufthavnen 3 timer forud afgang.

COVID-test på destinationen ved ankomst
Ja
Rejsende til Tyrkiet, kan tilfældigt blive valgt til en PCR-test. Rejsende har efterfølgende mulighed for at rejse til deres destination. Rejsende med positive testresultater vil blive sat i karantæne i 14 dage. Hvis PCR-testresultatet af testen der vil blive taget den 10. dag er negativ, vil karantæneforholdene ikke længere være gældende. Karantæneforholdene for dem, der viser sig at have en indisk variant, afsluttes med et negativt resultat af PCR-testen den 14. dag.
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja
Alle rejsende over 15 år skal tage en covid-test ved ankomst til Danmark.
Karantæne ved ankomst til destinationen
Ingen
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Ja
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben
Kun musik til kl.24
Barer
Åben
Kun musik til kl.24
Diskoteker, Natteliv
Åben
Kun musik til kl.24
Supermarkeder og apoteker
Åben
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Regler for social afstand skal overholdes
Regler for transfer
Ja
Transferbusserne samt bagagen bliver desinficeret ved hver transfer. Derudover er det obligatorisk at du selv desinficerer.
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Strande
Åben
Sikkerhedsafstand skal overholdes
Godt at vide
Ja

Ved ankomst til destinationen kan lufthavnsmyndighederne bede børn mellem 2-12 år, om at bære et mundbind.

Temperatur måling i lufthavnen.

Desuden skal du også have udfyldt en blanket senest 72 timer inden afgang. Blanketten kan findes her

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Familie med store børn Andre

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
16ºC
16ºC
21ºC
23ºC
32ºC
38ºC
38ºC
37ºC
40ºC
34ºC
23ºC
19ºC
Min. temp.
2ºC
5ºC
5ºC
9ºC
16ºC
21ºC
20ºC
20ºC
22ºC
18ºC
11ºC
6ºC