Fleksibel og gratis ændring af rejse

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Fleksibel og gratis aendring af rejse

Fleksibel og gratis ændring af rejse

Har du bestilt en rejse? Så kan du gratis ændre din rejse helt frem til 14 dage inden afrejse.

Vi forstår, at dette er usikre tider og vi ønsker ikke at sende dig på ferie, hvis du ikke er tryg ved det. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at du helt gratis kan ændre din rejse. Det gælder både afrejsetidspunkt og destination. Dette er et midlertidigt tilbud, som gælder indtil 31. august 2020. Nedenfor har vi 2 eksempler, hvor vi viser dig, hvordan du kan benytte dig af muligheden for fleksibel og gratis ændring af din rejse.

Eksempel 1: 
Hvis du har bestilt en ferie med afrejse d. 20. juli 2020, kan du vente indtil 6. juli 2020 med at ændre din rejse/afvente om vi annullerer din rejse og du modtager en voucher, eller du kan selv ændre din rejse til en anden afrejsedato eller destination.  

Eksempel 2: 
Hvis du har bestilt en ferie med afrejsedato d. 20. september 2020, kan du vente til 31. august 2020 med at ændre din rejse/afvente om vi annullerer din rejse og du modtager en voucher, eller du kan selv ændre din rejse til en anden afrejsedato eller destination

Ønsker du at ændre din rejse? Tjek om dit nye rejseønske overholder vores betingelser.

Du kan ombooke din rejse på 2 måder:

  1. Mit Sunweb: find din tidligere rejsebestilling på Mit Sunweb og klik 'Ombook rejse til en ny' i øverste højre hjørne.
  2. Bestilling af ny rejse:Når du bestiller en nye rejse vil der øverts i trin 1 se muligheden for 'erst tidligere rejsebestilling med denne'. Du skal dog være opmærksom på at muligheden kun vises når du er logget ind på Mit Sunweb.

Gratis ændring af din rejse

Du kan ændre din rejse frem til 14 dage før afrejse

  • Gælder frem til 31-08-2020
  • Skift til et andet hotel
  • Skift til en ny periode
  • Skift til en anden destination