Les Sybelles

Oplev Frankrigs skønheder

 1. Hjem
 2. Skiferie
 3. Oplev Les Sybelles

Oplev det smukke skiområde Les Sybelles

Frankrigs 4. største sammenhængende skiområde

Beliggende i hjertet af de franske alper, tilbyder skiområdet Les Sybelles en perfekt ramme for skientusiaster og bjergelskere: Betagende panoramaudsigt, varierede pister, alpin charme... 310 kilometer pister forbinder hele 6 maleriske landsbyer og giver alle skiløbere mulighed for at tage for sig af skiløbets glæder.
 
Hvad enten du er en spirende skiløber eller en ekspert på jagt efter nye udfordringer, er der noget for enhver smag i Les Sybelles. Er du på udkig efter det perfekte chalet til din familieskitur, en indkvartering ved foden af pisterne eller en komfortabel lejlighed? Vi har, hvad du skal bruge til at gøre din skiferie i Les Sybelles uforglemmelig.
 
Les Sybelles er et skiområde med en helt unik charme. Tag med Sunweb på skiferie i de smukke områder:
 • La Toussuire: Brede pister, panoramaudsigt over alperne, velegnet for alle skiløbere
 • Le Corbier: 100 % ski for biler, ski-in ski-out indkvarteringer, solrige terrasser
 • St. Sorlin d'Arves: Traditionelt landsby-område, direkte adgang til skiområdet Sybelles, adskillige aktiviteter
 • St. Jean d'Arves: Landsbyatmosfære, direkte adgang til skiområdet Sybelles, ideelt for begyndere
 • Les Bottières: Autentisk skiområde, smukke chaleter, 6 pister dedikeret til begyndere               

I år fylder Les Sybelles 20 år!

20 år som er værd at fejre! For årets skiløbere venter der mange overraskelser gennem sæsonen... Læs mere om fejringen af Les Sybelles.

Hvorfor opleve Les Sybelles?

 • 4. største skiområde i Frankrig
 • 136 pister (310 km) for alle niveauer
 • Smuk udsigt til Aiguilles d'Arves
 • 1 snowpark og flere fun-zones
 • Aktiviteter for alle

Alle skiferier i Les Sybelles

Hvorfor vælge en skiferie til Les Sybelles?

Leder du efter dit næste ophold i Alperne? Så behøver du ikke lede længere - vælg en skiferie med All inclusive i Les Sybelles! Den fjerdestørste forbundne skiområde i Frankrig er et paradis for skisportsentusiaster. Her finder du både en bjergtagende panoramaudsigt over Alperne fra Mont Blanc til Aiguilles d'Arves eller Belledonne-området og Ecrins.

I dette forbundne skiområde ligger 6 traditionelle steder, hvor du kan holde din skiferie: La Toussuire, Le Corbier, St. Jean d'Arves, St. Sorlin d'Arves, Les Bottières og St. Colombian des Villards.

Find den indkvartering, som passer til netop dine behov på en skiferie i Les Sybelles: hyggelige chaleter, indkvartering ved foden af pisterne, komfortable lejligheder... Hvorfor ikke tage afsted i skoleferien? Stå på ski i påsken, oplev pisterne i februar, hold en magisk jul eller fejr nytår i sneen. Og rejser du med Sunweb, er liftkort altid inkluderet!

Uforglemmelig skiferie i Les Sybelles

Les Sybelles byder på en uforglemmelig skioplevelse midt i bjergtagende landskaber. De 136 skipister i varierende niveauer vil glæde alle: Er du mere atletisk, kan du se frem til at teste de 4 freeride-pister eller de 36 røde og 11 sorte pister.

Uanset om du tilbringer en uge med familien eller et par dage på ski med vennerne, vil du umuligt kede dig takket være de utallige aktiviteter i Les Sybelles såsom slædekørsel og paragliding. Les Sybelles har også 22 sjove områder, der giver unge såvel som ældre mulighed for at udfordre deres skiløb: Kælkning, Snowy Mountain-området... pak dine kufferter, Les Sybelles venter på dig!