1. FAQ – Ofte stillede spørgsmål om din rejse | Sunweb
  2. Visum
  3. Visum til Egypten

Alle kategorier

Visum til Egypten

Visum, når du skal rejse til Rødehavet, Marsa Alam eller på Nilkrydstogt
Rejser under 30 dage
Når du skal rejse til Rødehavet, Marsa Alam eller på Nilkrydstogt skal du have visum (for rejser til Sinai-halvøen, så længere nede på siden).
Vi anbefaler, at du bestiller dit visum på forhånd, når du booker din rejse, men du har også mulighed for at købe det ved ankomsten til Egypten.
* Har du bestilt visum gennem Sunweb, vil du i dine rejsedokumenter, som du modtager ca. en uge før afrejse, have en side med overskriften ”SERVICE”. Denne side skal du aflevere ved Sunweb-repræsentanten, når du ankommer til lufthavnen i Egypten. Prisen for at bestille visum igennem Sunweb er 230 kr.
* Har du ikke bestilt visum hjemmefra, skal du stille dig i kø til visum, når du ankommer til Egypten. Ventetiden kan være lang, og du skal have kontanter til at betale dit visum. Prisen er omkring 27 USD + skat. Vær opmærksom på, at prisen derfor varierer efter valutakurser.

Rejser på 30 dage eller mere
Skal du rejse til Rødehavet, Marsa Alam eller på Nilkrydstogt og være afsted i mere end 30 dage, skal du ansøge om visum ved den Egyptiske ambassade.

Indrejsekort
Uanset hvor lang din rejse er, vil du i flyet desuden få udleveret et indrejsekort, som du skal udfylde og aflevere i lufthavnen. Indrejsekortet er uafhængigt at visum.


Visum, når du skal rejse til Sinai-halvøen
Rejser op til 14 dage
Skal du rejse til Sinai-halvøen (Sharm el Sheikh) i højst to uger, er der ikke krav om visum.
Du kan dog fortsat sagtens købe visum gennem os, og vi vil altid anbefale at tilvælge det. Skulle du stå i en situation, hvor du har brug for fx at komme på hospitalet i eller blive evakueret til et andet område i Egypten, skal du nemlig bruge et visum. Ligeledes skal du bruge visum for at tage på udflugter til andre områder i Egypten. Bemærk desuden, at hvis du ønsker at tage på udflugt til Ras Mohammed National Park, skal du have visum.
Tilkøber du ikke visum til din rejse til Sinai-halvøen, vil du få et gratis Sinai Only-visum ved ankomst. Dette dækker kun Sinai-halvøen og er kun gyldigt til rejser på maksimalt to uger.

Rejser over 14 dage
Skal du rejse til Sinai-halvøen (Sharm el Sheikh) i mere end to uger, skal du tilkøbe visum, præcis som ved rejser til andre områder i Egypten. Læs mere længere oppe på siden i afsnittet "Visum, når du skal rejse til Rødehavet, Marsa Alam eller på Nilkrydstogt"

Rejser på 30 dage eller mere
Skal du rejse til Sinai-halvøen og være afsted i mere end 30 dage, skal du ansøge om visum ved den Egyptiske ambassade.

Indrejsekort
Uanset hvor lang din rejse er, vil du i flyet desuden få udleveret et indrejsekort, som du skal udfylde og aflevere i lufthavnen. Indrejsekortet er uafhængigt at visum.Har du ikke bestilt dit visum, da du bookede din rejse men ønsker at tilkøbe det igennem Sunweb? Du har mulighed for at tilføje det frem til 2 dage før afrejse via Mit Sunweb. Her kan du læse mere om mulige tilvalg, og her finder du en guide til at foretage ændringer på Mit Sunweb.

Fik du svar på dit spørgsmål? Det svarede mit spørgsmål / Jeg fandt ikke mit svar?
Tak for din hjælp.
Fandt  du ikke dit svar er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 70 22 04 64

Telefon

Ring til os på +4589883389.

Du kan se åbningstider her.

Den gennemsnitlige ventetid i øjeblikket er 5 minutter.

Send os en mail

Der er 2 hverdages ventetid på vores mail

Send mail

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser

Telefon

Ring til os på +4589883389.

Du kan se åbningstider her.

Den gennemsnitlige ventetid i øjeblikket er 5 minutter.
Send os en mail
Der er 2 hverdages ventetid på vores mail

Send mail

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser