Krydstogt fra Miami

Krydstogt fra Miami

Miami (Florida) en af de mest populære afgangshavnei USA. Krydstogtskibe sejler til hele verden fra denne destination, og Miamis popularitet som afgangshavn skyldes hovedsageligt havnen tætte beliggenhed på populære tropiske destinationer.

Krydstogt fra Miami, Florida

Når du rejser til Miami for at påbegynde dit krydstogt, hvorfor så ikke få det bedste ud af opholdet og finde ud af, hvorfor så mange turister besøger Miami? Intet ophold i Miami er komplet uden et besøg på South Beach. Det brusende natteliv og den utrolige strand er must-sees. Besøg også Little Havana for fremragende cubansk mad, og spring på Miami Trolley for nem transport mellem seværdighederne.

Hvis du holder af kunst, er Miami's Wynwood Arts District sandsynligvis det mest kunstnerisk område i Florida. Her kan du besøge hele fire museer, mere end 50 kunstgallerier, et hav af studio's og se masser af streetart. Et krydstogt fra Miami vil blive et varigt minde på grund af alle de unikke attraktioner, denne verdensberømte by har at byde på. Et ideelt sted at starte dit krydstogt til Caribien.

Cruise terminal Miami

Cruise terminal Miami

Port Miamis krydstogtterminal - en af de smukkeste i verden - er designet til hurtigt at bringe passagerer fra land til havet. Passagerer, som ankommer i bil, har adgang til nem parkering på havnen med særlige ordninger for rejsende med handicap. Ankommer man med taxa, shuttlebus eller limousine, kan man stige ud foran hver terminal. Alle indgange er designet for en hurtig og nem incheck- og ombordstigningsproces.

Sådan kommer du til Cruise Terminal Miami
Miami Beach
Art Deco Historic District
Villa Vizcaya
Everglades National Park

Miami Beach

Miami Beach ligger på en såkaldt barrière-eiland, og er forbundet med fastlandet med broer. Her finder du en blanding af rolige beboelseskvarterer, brusende underholdningsområder og lange strande.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer