Har du spørgsmål?

De 5 oftest stillede spørgsmål og svar

Ski-/Snowboardleje
Har du bestilt ski-/snowboardleje hjemmefra igennem Sunweb vil denne skulle afhentes direkte hos skiudlejningen på destinationen ved fremvisning af dine rejsedokumenter. Adressen på den skiudlejning vi samarbejder med vil fremgå af dine rejsedokumenter.
Ønsker du at opgradere eller tilføje ski-/snowboardleje til din rejse skal dette gøres senest én uge før afrejse. Afbestilling af allerede tilkøbt materiale vil medføre annulleringsgebyrer.

Betaling med kreditkort
Betaling kan ske med kreditkort via ”Mit Sunweb” eller bankoverførsel til reg. 5078 konto. 1052696. Ved bankoverførsel tager det altid 2-3 dage hverdage, før vi kan se betalingen for din rejsebestilling.

Det er muligt at betale sin rejse i rater, så længe vi har modtaget depositum inden for 3 dage og restbeløbet senest 6 uger før afrejse. Delbetaling kan foretages via bankoverførsel, hvor bookingnummer skal påføres som reference. Se mere om betaling af din rejse i Sunwebs værd at vide.

Booker du en rejse med fly skal du betale depositum samt flybilletternes pris når du booker rejsen. 

Betingelser for skileje
For alle destinationer gælder følgende standardbetingelser:

- Hvis din skostørrelse er større end 44 kan vi ikke garantere, at skistøvlerne er tilgængelig på destinationen. Vi anbefaler at du lejer skistøvlerne i Danmark. 
- Du kan tegne en særlig forsikring på de fleste destinationener, der dækker for skade og tyveri af det lejede udstyr (du kan finde de nøjagtige betingelser på destinationen). Beskadiget og stjålet udstyr er i nogle tilfælde dækket af rejseforsikringer med vintersports dækning; i tilfælde af det, er det ikke nødvendigt at tegne en særlig forsikring på destination. Har du booket rejseforsikring igennem Sunweb, er du forsikret ved AXA, og vil få disse udgifter refunderet. Læs mere om forsikringerne her
- En skihjelm er ikke altid inkluderet, og kan lejes særskilt.Check-in (Check-in)
Grundet ekstraordinær travlhed i lufthavnene, anbefaler vi i øjeblikket, at du ankommer til lufthavnen ca. 3 timer før din flyafgang. Du vil kunne se på informationsskærmene i lufthavnen, hvilken skranke du skal henvende dig til for tjek ind og bagageaflevering.
Delbetaling
Det er muligt at betale sin rejse i rater, restbeløbet skal dog være betalt senest 6 uger før afrejse. Delbetaling kan foretages via bankoverførsel, hvor bookingnummer skal påføres som reference.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at arrangere delbetalinger, hvis du har bestilt et krydstogt.

Betaling & priser

Kør-selv

På destinationen

Om Sunweb

Telefon

Ring til os på 70 22 04 64

Du kan se åbningstider her.

Den gennemsnitlige ventetid i øjeblikket er 5 minutter.

Send os en mail

Der er 2 hverdages ventetid på vores mail

Send mail

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser

Telefon

Ring til os på 70 22 04 64

Du kan se åbningstider her.

Den gennemsnitlige ventetid i øjeblikket er 5 minutter.
Send os en mail
Der er 2 hverdages ventetid på vores mail

Send mail

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser