Costa Cruises
9

Costa Cruises

La dolce vita! Costa Cruises giver dig feriefornemmelsen i Middelhavet. Om bord på luksusskibe kan du nyde fantastiske faciliteter, mens du rejser til de smukkeste destinationer. Med Costa Cruises kan du også vælge et all-inclusive-ophold. På den måde kan du nyde tropiske drikkevarer og lækre (italienske) retter under hele din ferie!

Familier
Par
Solo rejsende
Vandland
Kulinarisk rejse

Populære destinationer

Oplev Costa Cruises

Costa Cruises Familievenlig

Familievenlig ferie

Costa Cruises tilbyder fantastiske krydstogter for hele familien

I Italien er familien hjørnestenet i samfundet. Det vil du også opleve ombord på skibene fra Costa Cruises, hvor alt er rettet mod at tilbringe 'quality time' med familien. Børnene underholdes i børneklubben Squok Club, og der organiseres aktiviteter for børn mellem 3 og 17 år. Derudover er der selvfølgelig de mange ekskursionerne og de rummelige kahytter. Med faste lave priser for børn op til 18 år er Costa Cruise det ideelle selskab at vælge til dit krydstogt med hele familien.

bæredygtighed Costa Cruises

Tag et bevidst valg

Costa Cruises og bæredygtighed

Når du vælge at tage på krydstogt med Costa Cruises, betyder det en ferie med respekt for miljøet og de lokale samfund, som du hver dag vil møde på vores destinationer. Alle Costa Cruises saktiviteter inden for bæredygtighed imødekommer de 17 Sustainable Development Goals (SDG), som er defineret af FN. Hvad vil det sige at være en ansvarlig opdagelsesrejsende? Det indebærer at opdage nye destinationer i harmoni med vores omgivelser, virkelig at lære lokalsamfundene at kende, og hjælpe med at opbygge en mere retfærdig fremtid for de kommende generationer. Costa er overbevist om, at dets mål ikke kan nås uden en vision om bæredygtig turisme.

Læs mere om Costa Cruises og bæredygtighed

Ofte stillede spørgsmål Costa Cruises

Vigtig resjeinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan kan jeg betale om bord på Costa Cruises?
Hvordan og hvornår får jeg mine billetter fra Costa Cruises?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?
Kan jeg også booke et fly sammen med et krydstogt?
Kan jeg også bestille en transfer fra lufthavnen til krydstogtterminalen?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat