Costa Cruises

Costa Cruises giver dig feriefornemmelsen i Middelhavet! Oplev en krydstogtsferie fuld af atmosfære, afslapning og lækker italiensk mad om bord på luksusskibe.

Costa Cruises - Caribien
Costa Cruises - Caribien

Costa Cruise bringer den italienske livstil til dig på din ferie

Er det La Dolce Vita eller Carpe Diem der gør en ferie med Costa Cruises aå attraktiv? Et krydstogt med Costa Cruises er en perfekt familieferie med børnemenuer, aktiviteter og forskellige underholdningsarrangementer for børn, forældre og bedsteforældre.

Costa Cruises tilbyder ruter til Caribien, Dubai, Nordeuropa og selvfølgelig Middelhavet.

Book nu hurtigt og nemt et krydstogt med Costa Cruises hos Cruisey.

Costa Cruises tilbud

Costa Cruises - Familievenlig ferie

Familievenlig ferie

Costa Cruises tilbyder fantastiske krydstogter for hele familien

I Italien er familien hjørnestenet i samfundet. Det vil du også opleve ombord på skibene fra Costa Cruises, hvor alt er rettet mod at tilbringe 'quality time' med familien. Børnene underholdes i børneklubben Squok Club, og der organiseres aktiviteter for børn mellem 3 og 17 år. Derudover er der selvfølgelig de mange ekskursionerne og de rummelige kahytter. Med faste lave priser for børn op til 18 år er Costa Cruise det ideelle selskab at vælge til dit krydstogt med hele familien.

Bæredygtighed hos Costa Cruises

Tag et bevidst valg

Costa Cruises og bæredygtighed

Når du vælge at tage på krydstogt med Costa Cruises, betyder det en ferie med respekt for miljøet og de lokale samfund, som du hver dag vil møde på vores destinationer. Alle Costa Cruises saktiviteter inden for bæredygtighed imødekommer de 17 Sustainable Development Goals (SDG), som er defineret af FN.

Hvad vil det sige at være en ansvarlig opdagelsesrejsende? Det indebærer at opdage nye destinationer i harmoni med vores omgivelser, virkelig at lære lokalsamfundene at kende, og hjælpe med at opbygge en mere retfærdig fremtid for de kommende generationer. Costa er overbevist om, at dets mål ikke kan nås uden en vision om bæredygtig turisme.

Læs mere om Costa Cruises og bæredygtighed

Hyppige spørgsmål Costa Cruises

Vigtig resjeinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan kan jeg betale om bord på Costa Cruises?
Hvad er vaccinationskravet hos Costa Cruises?
Hvordan og hvornår får jeg mine billetter fra Costa Cruises?

Skibe