Krydstogt i Nordeuropa - København

Krydstogt fra København

København er en fantastisk by at begynde dit krydstogt i. I Danmarks hovedstad finder du et hav af turiststtraktioner, der vil glæde selv den mest kræsne rejsende. København, som måske er den mest afslappede hovedstad i Skandinavien, har en udtalt europæisk atmosfære, et spændende gadeliv og en unik cafékultur.

Krydstogt fra København

Hele byen emmer af nautisk atmosfære, særligt i Nyhavn med de farverige huse og de store skibe, der ligger fortøjet langs kajen. Glem heller ikke, at det er byen, hvor ifølge mange den velkendte skandinaviske madrevolution begyndte. Det har resulteret i, at København er hjemsted for mange toprestauranter, bl.a. verdensberømte Noma, hvor borde skal reserveres måneder, hvis ikke år, i forvejen. Med start i København kan du booke krydstogter, som tager dig rundt i Nordeuropa eller Østersøen.

Krydstogt i Nordeuropa - København - Krydstogtsterminaler

Krydstogtsterminaler i København

København har tre krydstogtsterminaler: Langelinie, Nordre Toldbod og Ocean Quay. Efter åbningen i 2014 er Oceankaj Cruise Terminal i Nordhavn blevet den vigtigste kaj, hvor de fleste krydstogtskibe lægger til. Den næststørste terminal for krydstogter er Langelinie. Kajen ligger 3 km fra, tæt på Den Lille Havfrue. Langelinie er ikke en typisk krydstogtsterminal. Kajen har et informationscenter og butikker (i gamle pakhuse).

Sådan kommer du til krydstogtsterminalerne

Seværdigheder i København

Tivoli
Christiansborg
Nyhavn
Strøget

Tivoli

Når du krydser H.C. Andersens Boulevard fra Rådhuspladsen, kom du til inspirationskilden til Disney-temaparkerne: verdensberømte Tivoli fra 1843.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer