Krydstogt i vinterferien 2025

Nyd et krydstogt med dine børn i vinterferien

Krydstogt i vinterferien? Det er altid en god ide. Uanset om du vil undslippe vinterkulden, er klar til fuldstændig afslapning eller har lyst til et eventyr. Derudover er priserne på krydstogtsferier i forårsferien en del mere attraktive end om sommeren.

Vinterferien i Danmark i 2025 ligger, afhængig af region, fra 8. til 15. februar 2025 eller 15. til 23. februar 2025.

Dit helige krydstogt i vinterferien

Fordele ved et krydstogt i vinterferien

krydstogt i vinterferien

Sol, hav og ro i vinterferien

Det tidlige forår er en vidunderlig tid til et krydstogt. Du vil endelig mærke solen på din hud igen. Få energi efter de mørke vintermåneder. Og som en ekstra bonus: du undgår de store horder af turister, som du ofte finder om sommeren. Det giver muligheder for endelig at gøre de ting, der har været på din bucket list i et stykke tid. Tag et krydstogt til Honolulu. Fra hvalsafari til et besøg på 'Iolani Palace: Du vil opdage, at du nemt kan få fat i billetter til alt.

Svajende palmetræer og historiske seværdigheder

Svajende palmetræer og historiske seværdigheder

Vi anbefaler også varmt: Start dit krydstogt i Puerto Ricos San Juan. Svajende palmer, krystalklart havvand, en historisk bymidte: Her kommer du helt sikkert til at slappe af? En anden topdestination til dit krydstogt i vinterferien: Fort Lauderdale i 'Sunshine State' Florida. Så snart du har fødderne i brændingen her, har du helt glemt det kolde nord.

Book dit krydstogt i vinterferien 2025 nemt og hurtigt via Sunweb!

Se det aktuelle tilbud på krydstogter i vinterferien 2025 nedenfor. Disse krydstogter er udvalgt på deres rejsedatoer mellem den 8. februar og 23. februar 2025.

Din søgning gav følgende resultat