Krydstogt i juleferien 2024

Tag på et skønt krydstogt i juleferien 2024

Fejr festdagene i december med en fantastisk tid fuld af aktion og uforglemmelige minder. Hold jul på en anden måde, og vælg et eventyrligt krydstogt!

På et luksuskrydstogt ved du med sikkerhed, at alle i familien vil nyde deres livs ferie. De voksne kan planlægge en forkælelseseftermiddag i spaen, og børnene kan boltre sig i den særlige kids zone. Teenagerne kan hænge ud med andre teenagere i en Teens Club, og bedsteforældrene vil nyde familiemiddagene om aftenen i den store spisesal. Juelaften kan I samme se et festligt juleshow i et af de mange teatre på skibet, nyde livemusik eller se en julefilm på tagdækket under stjernehimmelen.

Juleferie Danmark

I 2023 falder juleferien i Danmark fra den 21. december 2024 til den 5. januar 2025.

Kerst op een cruise

Tropiske krydstogter i juleferien

Slip for vinterens kulde med en krydstogt til verdens mest solrige destinationer. Juleferien er det perfekte tidspunkt for et krydstogt på langfart til en tropisk destination, lige fra en eventyrrejse til Australien og New Zealand til at nyde kulturen i Sydøstasien. Eller vil du hellere tilbringe ferien på de hvide strande i Caribien?

JUL I CARIBIEN

EN ENESTÅENDE JULEFERIE

Tilbringer du ferien på verdens mest ekstravagante steder? Juleferien er et godt tidspunkt for et krydstogt til Mellemøsten. Ring det nye år ind med et blændende fyrværkerishow i Dubai, det futuristiske Abu Dhabi eller det magiske Oman. Dette er en ferie, som du vil huske!

JULEFERIE KRYDSTOGTER TIL MELLEMØSTEN

Krydstogt i juleferien

Andre gode destinationer for en krydstogtferie i ferien:

Fejr årets smukkeste tid på et julekrydstogt!

Tilbring en uforglemmelig ferie på en et krydstogter, hvor du kan nyde julens hyggelige atmosfære, mens du sejler til nogle af verdens mest spektakulære destioner.

Nyd de traditionelle måltider udviklet af Michelin-stjernekokke uden, at du behøver bekymre dig om tilberedning eller opvask. Beundr den festlige udsmykning med juletræer dekoreret med funklende pynt, som får dig til at føle dig hjemme med det samme. Syng med på julesangene, se juleshows i teatrene på krydstogtskibet, og byd Julemanden velkommen ombord, når han kommer for at fejre julen samme med alle børn.


TIP: Et krydstogt i efterårsferien eller et krydstogt i Påskeferie anbefales også.

Book nemt og hurtigt dit julekrydstogt hos Sunweb

Nedenfor ses det aktuelle udbud af krydstogter i juleferien 2024. Krydstogterne er udvalgt ud fra et rejsetidspunkt mellem 21. december 2024 og 5. januar 2025.

Din søgning gav følgende resultat