Holland America Line

Luksuriøs, men ikke pretentiøs.

  • Premium krydstogtselskab
  • Omfattende ekskursionsprogram
  • Autentisk og historisk krydstogtfornemmelse
Holland America Line krydstogter
Holland America Line krydstogter

Holland America Line - Hollands stolthed

Holland America Line er grundlagt i Rotterdam i Holland, og fra 1873 til 1989 fungerede selskabet som rederi, passagerlinje, fragtlinje og krydstogtsrederi, der primært opererede mellem Holland og Nordamerika. Nu er Holland America Line kun aktiv som krydstogtselskab.

Holland America Line tilbyder luksuskrydstogter, som er ideelle til særlige lejligheder og for krydstogtrejsende, der er særligt interesseret i krydstogter til varierede destinationer. Holland America Lines flåde med elleve elgante skibe kombinerer store trapper, smagfuldt indrettede fællesrum og teaktræspromenader med den mest ultramoderne komfort i rummelige, smukt indrettede kahytter, mange med private altaner, i topklasse.

Norse Fjorde ss Noordam

Omhyggeligt udvalgte og eksklusive destinationer

Opleve næsten 150 års krydstogthistorie på skibene fra Holland America Line

Mellemstore skibe med fremragende service og eksklusiv atmosfære - det er, hvad Holland America Line står for. Oplev luksuskrydstogter med Holland America Line på usædvanlige ruter med fortryllende udsigter. Når du går om bord på et skib fra Holland America Line, genkender du elegancen på disse helt særlige luksusskibe. Diskret og personlig service om bord er yderst vigtig. Tag på rejse med Holland America Line og nyd den fulde luksus ved et krydstogt.

Holland America Line - Påklædningsforskrifter

Afslappet atmosfære med et strejf af chik.

Klæd dig pænt på til aftensmaden, og hold det afslappet om dagen.

Påklædningsstilen om bord er afslappet om dagen, mens det om aftenen er skik at klæde sig pænt på. Gæster, som vælger at tage på krydstogt med Holland America Line, har ofte erfaring fra tidligere krydstogter, og er afslappede, uanset deres påklædning. Mange vælger hver aften den samme bordplan, så du lærer gæsterne ved nabobordene godt at kende. Når du vælger at spise i den samme restaurant hver aften, er det også nemt at følge dresscoden.

Bæredygtighed hos Holland America Line

Tag et bevidst valg

Holland America Line og bæredygtighed

Holland America Lines mission er at levere 'once-in-a-lifetime' oplevelser til vores gæster, at tage vare på vores medarbejderes velbefindende og minimere påvirkningen af ​​miljøet. Holland America Line påtager sig mange aktiviteter for markant at reducere ikke-nødvendige engangsartikler, herunder plastik, på sine skibe. 'Operation Oceans Alive' er nøglen til selskabets bæredygtighedsprogram. Holland America Line mener, at det er vores fælles ansvar at reducere vores økologiske fodaftryk. Jo mere vi ved, jo mere skal vi være parate til at udvikle os mod zero-impact. Derfor forpligter Holland America Line sig til reduktion og recycling, samt for korrekt bortskaffelse af det affald, vi producerer.

Læs mere om Holland America Line og bæredygtighed

Holland America Line - Ofte stillede spørgsmål

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvad skal jeg betale for om bord?
Hvad er vaccinationskravene hos Holland America Line?
Hvor tjekker jeg ind for mit krydstogt?

Skib