Holland America Line
11

Holland America Line

Holland America Line blev grundlagt i Rotterdam i 1873 og opererede som et hollandsk rederi, passager- og fragtrederi og som krydstogtrederi, primært mellem Holland og Nordamerika. I dag opererer Holland America Line udelukkende som et krydstogtselskab og tilbyder luksuskrydstogter rundt om i verden. Ideel til særlige lejligheder og til krydstogtelskere, der er interesseret i krydstogter med varierede destinationer.

Par
Eventyrrejser
Luksus
Udflugter
Nieuw Statendam

Holland America Line fra København

Sæt sejl til de smukkeste destinationer i Nordeuropa på et krydstogt med Holland America Line! Fra København kan du rejse om bord på Nieuw Statendam til bl.a. de norske fjorde, Island og Middelhavet.

Book kun hos Sunweb til ekstra billige priser!

SE KRYDSTOGTER FRA KØBENHAVN

Have It All: all inclusive-krydstogt

Vil du opleve verden uden bekymringer? Tag på eventyr med Holland America Line, og opgrader dit krydstogt med "Have It All Premium"-pakken! Nyd et all-inclusive-krydstogt*, herunder måltider, drikkevarer, udflugter og specialmiddage! *Bemærk venligst: Drikkepenge er ikke inkluderet.

Norse Fjorde ss Noordam

Omhyggeligt udvalgte og eksklusive destinationer

Opleve 150 års krydstogthistorie på skibene fra Holland America Line

Mellemstore skibe med fremragende service og eksklusiv atmosfære - det er, hvad Holland America Line står for. Oplev luksuskrydstogter med Holland America Line på usædvanlige ruter med fortryllende udsigter. Når du går om bord på et skib fra Holland America Line, genkender du elegancen på disse helt særlige luksusskibe. Diskret og personlig service om bord er yderst vigtig. Tag på rejse med Holland America Line og nyd den fulde luksus ved et krydstogt.

Bæredygtighed hos Holland America Line

Tag et bevidst valg

Holland America Line og bæredygtighed

Holland America Lines mission er at levere 'once-in-a-lifetime' oplevelser til vores gæster, at tage vare på vores medarbejderes velbefindende og minimere påvirkningen af ​​miljøet. Holland America Line påtager sig mange aktiviteter for markant at reducere ikke-nødvendige engangsartikler, herunder plastik, på sine skibe. 'Operation Oceans Alive' er nøglen til selskabets bæredygtighedsprogram. Holland America Line mener, at det er vores fælles ansvar at reducere vores økologiske fodaftryk. Jo mere vi ved, jo mere skal vi være parate til at udvikle os mod zero-impact. Derfor forpligter Holland America Line sig til reduktion og recycling, samt for korrekt bortskaffelse af det affald, vi producerer.

Læs mere om Holland America Line og bæredygtighed

Ofte stillede spørgsmål Holland America Line

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvad skal jeg betale for om bord?
Hvad er vaccinationskravene hos Holland America Line?
Hvor tjekker jeg ind for mit krydstogt?

Skibe

Din søgning matcher med