Holland America Line
11

Holland America Line

Holland America Line blev grundlagt i Rotterdam i 1873 og opererede som et hollandsk rederi, passager- og fragtrederi og som krydstogtrederi. I dag tilbyder Holland America Line udelukkende (luksus)krydstogter rundt om i verden. Ideel til særlige lejligheder og til elskere af krydstogter med varierede destinationer.

Par
Solo rejsende
Luksus
Udflugter
All inclusive

Populære destinationer

Oplev Holland America Line

Holland America Line

Omhyggeligt udvalgte og eksklusive destinationer

Opleve 150 års krydstogthistorie på skibene fra Holland America Line

Mellemstore skibe med fremragende service og eksklusiv atmosfære - det er, hvad Holland America Line står for. Oplev luksuskrydstogter med Holland America Line på usædvanlige ruter med fortryllende udsigter. Når du går om bord på et skib fra Holland America Line, genkender du elegancen på disse helt særlige luksusskibe. Diskret og personlig service om bord er yderst vigtig. Tag på rejse med Holland America Line og nyd den fulde luksus ved et krydstogt.

Duurzaamheid Holland America Line

Tag et bevidst valg

Holland America Line og bæredygtighed

Holland America Lines mission er at levere 'once-in-a-lifetime' oplevelser til vores gæster, at tage vare på vores medarbejderes velbefindende og minimere påvirkningen af ​​miljøet. Holland America Line påtager sig mange aktiviteter for markant at reducere ikke-nødvendige engangsartikler, herunder plastik, på sine skibe. 'Operation Oceans Alive' er nøglen til selskabets bæredygtighedsprogram. Holland America Line mener, at det er vores fælles ansvar at reducere vores økologiske fodaftryk. Jo mere vi ved, jo mere skal vi være parate til at udvikle os mod zero-impact. Derfor forpligter Holland America Line sig til reduktion og recycling, samt for korrekt bortskaffelse af det affald, vi producerer.

Læs mere om Holland America Line og bæredygtighed

Ofte stillede spørgsmål Holland America Line

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvad skal jeg betale for om bord?
Hvordan og hvornår får jeg mine billetter fra Holland America Line?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?
Kan jeg også booke et fly sammen med et krydstogt?
Kan jeg også bestille en transfer fra lufthavnen til krydstogtterminalen?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat