MSC Cruises

Hos det italienske rederi er gæstfrihed og samvær vigtige nøglebegreber. De rummelige skibe er udstyret med faciliteter til hele familien og selvfølgelig gode (italienske) restauranter.

MSC Cruises - Nyd livet i Middelhavet

Holder du af italiensk mad, græsk kultur og spansk livsglæde? Måske tiltaler livet på Malta eller olivenlundene i Sydtyrkiet dig? MSC Cruises er det selskab, der kan tilbyde de fleste af disse oplevelser på et krydstogt i Middelhavet.

Et stop hver dag i en ny havn betyder, at du kan opleve flere destinationers historie og kultur. Du vil se, fornemme og opleve fascinerende steder, fra Herkules' Søjler til Bosporus, fra Cairo til Marseille.

Højtepunktet på et krydstogt med MSC Cruises er et besøg på MSC Ocean Cay. Ocean Cay er en unik ødestination, hvor gæsterne kommer i kontakt med de naturlige omgivelser og får indblik et vigtigheden af bevarelsen af havet og korelrevene. Øen er tranformeret til et biodiverst og bæredygtigt miljø.

MSC Cruises tilbud

MSC Bellissima Dubai - MSC Cruises

Hvor vil du hen?

MSC Cruises er mere end blot et krydstogt i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet var i mange år MSC Cruises vigtigste fokus. Med sit lokale kendskab til Middelhavet og nye skibe skiller selskabet sig virkelig ud, når det kommer til krydstogter i Middelhavet. Men MSC Cruises er også begyndt at tilbyde krydstogter jorden rundt. Et krydstogt jorden rund er en oplevelse for livet. Desuden kan du også booke et krydstogt i Caribien eller et krydstogt til Dubai med MSC Cruises. Med andre ord, verden ligger for dine fødder med MSC Cruises.

MSC Cruises - Bæredygtighed

Tag et bevidst valg

MSC Cruises og bæredygtighed

For MSC Cruises betyder bæredygtighed beskyttelse af miljøet, at støtte de mennesker, der arbejder for selskabet eller rejser med det, såvel som de lokalsamfund og steder, det besøger og gør forretninger med.

MSC Cruises bæredygtighedsprogram er organiseret omkring fire vigtige søjler: Planeten, Mennesker, Destinationer og Indkøb. Det omsættes i en stræben mod vedvarende forbedringer af flådens miljøpræstationer; omsorg for alle medarbejdere og fremme af mangfoldighed og inklusion; arbejde for at sikre, at indvirkningen på de kystsamfund, der besøger, forbliver positiv; samt ansvarligt indkøb af produkter og tjenester.

Læs mere om MSC Cruises og bæredygtighed

Hyppige spørgsmål til MSC Cruises

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan kan jeg betale om bord på MSC Cruises?
Hvad er vaccinationskravet hos MSC Cruises?
Hvordan og hvornår får jeg min billet til MSC Cruises?

Skibe