MSC Cruises
23

MSC Cruises

MSC Cruises er et italiensk rederi, hvor gæstfrihed og samvær er nøgleord. Skibene er udstyret med faciliteter til hele familien og gode (italienske) restauranter. MSC Cruises tilbyder fantastiske krydstogter i hele verden, men Middelhavet er en særlig populær destination.

Par
Familier
Kulinarisk
Afslappet
Vandland

Populære destinationer

MSC Bellissima Dubai - MSC Cruises

Hvor vil du hen?

MSC Cruises er mere end blot et krydstogt i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet var i mange år MSC Cruises vigtigste fokus. Med sit lokale kendskab til Middelhavet og nye skibe skiller selskabet sig virkelig ud, når det kommer til krydstogter i Middelhavet. Men MSC Cruises er også begyndt at tilbyde krydstogter jorden rundt. Et krydstogt jorden rund er en oplevelse for livet. Desuden kan du også booke et krydstogt i Caribien eller et krydstogt til Dubai med MSC Cruises. Med andre ord, verden ligger for dine fødder med MSC Cruises.

MSC Cruises - Bæredygtighed

Tag et bevidst valg

MSC Cruises og bæredygtighed

For MSC Cruises betyder bæredygtighed beskyttelse af miljøet, at støtte de mennesker, der arbejder for selskabet eller rejser med det, såvel som de lokalsamfund og steder, det besøger og gør forretninger med.

MSC Cruises bæredygtighedsprogram er organiseret omkring fire vigtige søjler: Planeten, Mennesker, Destinationer og Indkøb. Det omsættes i en stræben mod vedvarende forbedringer af flådens miljøpræstationer; omsorg for alle medarbejdere og fremme af mangfoldighed og inklusion; arbejde for at sikre, at indvirkningen på de kystsamfund, der besøger, forbliver positiv; samt ansvarligt indkøb af produkter og tjenester.

Læs mere om MSC Cruises og bæredygtighed

Ofte stillede spørgsmål MSC Cruises

Kan jeg også booke et fly sammen med et krydstogt?
Kan jeg også bestille en transfer fra lufthavnen til krydstogtterminalen?
Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan kan jeg betale om bord på MSC Cruises?
Hvordan og hvornår får jeg mine billetter fra MSC Cruises?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat