Caribien

Et krydstogt i Caribien er en drøm. De flotteste udsigter, de skønneste strande, det bedste vejr og de lækreste cocktails. Besøg de mange øer fra dit luksuriøse krydstogtskib, som er udstyret med al bekvemmelighed.

Krydstogt i Caribien
Krydstogt i Caribien

Krydstogt i Caribien

Et krydstogt i Caribien er den ideelle blanding af sightseeing, sol og luksus. Ombord på dit luksuriøse krydstogtskib sejler du langs de smukkeste steder, som du naturligvis også kan besøge. Nyd det azurblå hav og lysende hvide strande eller tag på spændende kajaksejlads mellem de små hajer i mangroven. Hvad enten dagen har været udfordrende eller afslappende kan du nyde en herlig middag og f.eks. se en film i biografen, når du kommer tilbage ombord på krydstogtskibet.

Tag afsted på krydstogt til Caribien, spring i vandet fra klipperne, oplev vinden, sandet mellem dine tæer og ølivets afslappede tempo. Hundreder af års historie har efterladt ruiner fra oldtiden, og livlige kolonibyer med bygninger malet i stærke farver afspejler en fascinerende historie. Oplev de hvide sandstrande og forrevne klipper på Barbados. Se enorme bjerge som Petit Piton på St. Lucia, udforsk de frodige regnskove i Belize, eller få et adrenalinkick i zip-linen gennem Labadees eller Honduras trætoppe. Hvis du er mere til den rolige natur, kan du tilbringe dagen med at beundre Jamaicas smukke vandfald og Bonaires imponerende koralrev, hvor djævlerokkerne og papegøjefiskene holder til.

Destinationer