Caribien

Et krydstogt i Caribien er en drøm. De flotteste udsigter, de skønneste strande, det bedste vejr og de lækreste cocktails. Besøg de mange øer fra dit luksuriøse krydstogtskib, som er udstyret med al bekvemmelighed.

Krydstogt i Caribien
Krydstogt i Caribien

Krydstogt i Caribien

Et krydstogt i Caribien er den ideelle blanding af sightseeing, sol og luksus. Ombord på dit luksuriøse krydstogtskib sejler du langs de smukkeste steder, som du naturligvis også kan besøge. Nyd det azurblå hav og lysende hvide strande eller tag på spændende kajaksejlads mellem de små hajer i mangroven. Hvad enten dagen har været udfordrende eller afslappende kan du nyde en herlig middag og f.eks. se en film i biografen, når du kommer tilbage ombord på krydstogtskibet.

Tag afsted på krydstogt til Caribien, spring i vandet fra klipperne, oplev vinden, sandet mellem dine tæer og ølivets afslappede tempo. Hundreder af års historie har efterladt ruiner fra oldtiden, og livlige kolonibyer med bygninger malet i stærke farver afspejler en fascinerende historie. Oplev de hvide sandstrande og forrevne klipper på Barbados. Se enorme bjerge som Petit Piton på St. Lucia, udforsk de frodige regnskove i Belize, eller få et adrenalinkick i zip-linen gennem Labadees eller Honduras trætoppe. Hvis du er mere til den rolige natur, kan du tilbringe dagen med at beundre Jamaicas smukke vandfald og Bonaires imponerende koralrev, hvor djævlerokkerne og papegøjefiskene holder til.

Bedste rejsetidspunkt for et krydstogt i Caribien

Tropiske temperaturer, smukke strande og livlige øer - et krydstogt i Caribien er en fornøjelse året rundt. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du bestiller et krydstogt i Caribien. I perioden fra juni til november er nedbøren over gennemsnittet, og det er mere sandsynligt, at du vil opleve korte, men kraftige regnskyl i løbet af din ferie. September og oktober betragtes nemlig som orkansæson, og sandsynligheden for tropiske storme er meget stor. Den bedste rejsetid for Caribien er derfor fra december til marts. I disse måneder er du praktisk talt garanteret en solskinsferie.

Havne

Din søgning matcher med