Dm i freestyle 2019Freestyle DM 2019

Avoriaz - Påsken

DM i Freestyleski og Snowboard bliver afholdt i Avoriaz, påsken 2019. Der bliver tale om et event, hvor det danske freestyle miljø bliver samlet omkring en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, bliver tilgodeset. Konkurrencedelen bliver varetaget af kendte navne i miljøet for at sikre det bedst mulige setup for deltagerne, unge som gamle, piger som drenge. Rejsedelen bliver varetaget af Sunweb, som er Europas største skirejseselskab. Sunweb sikrer at alt spiller lige fra bookingprocessen til opholdet på destinationen. 

Perfekt for familier

DM er med fuldt overlæg blevet lagt i Påsken, så der er mulighed for at familier kan deltage. Det er vigtigt for arrangørerne, at dette event henvender sig til folk udover kernen af Freestylemiljøet. Vi anser Freestyle som en breddesport, og man skal kunne deltage, hvad end man er 10 eller 60 år gammel. Derudover håber vi på en stor tilskuerflok, så dette henvender sig bestemt også til dig, der ikke vil stille op i konkurrencerne. Avoriaz

Avoriaz er kendt blandt mange danskere som et af de bedste skisportsdestinationer i verden. Med over 650 km pister er der sågar tale om et af verdens største sammenhængende områder. Byen er bilfri og oser af charme. Ski in & out gør det også til en destination, der er meget let at begå sig på, og hvor du ikke er afhængig af transport, før du kan komme på ski.  Der er en masse gode restauranter, et spritnyt badeland og super hyggeligt byliv, som kan nydes, når man ikke er på ski. Transportmulighederne er gode, hvad end man vil flyve, tage bussen eller køre selv.  Avoriaz afholder flere internationale events i løbet af sæsonen og har stor erfaring med at varetage større grupper.  I byen findes der også en danskejet bar, The Place, som altid inviterer på hyggelig afterski, såvel som livemusik og fest, senere på aften.

3-stjernet indkvartering direkte på pisten og 6 dages liftkort til hele Les Portes du Soleil området! 

INDKVARTERING OG LIFTKORT
3195,- Pr. person

3-stjernet indkvartering direkte på pisten, 6 dages liftkort til hele Les Portes du Soleil området og bus! 

INDKVARTERING, LIFTKORT OG BUS
3995,- Pr. person

3-stjernet indkvartering direkte på pisten, 6 dages liftkort til hele Les Portes du Soleil området og fly!

Indkvartering, liftkort og fly
- På forespørgsel


Konkurrencerne

Freestyle DM for alle niveauer!

Der afholdes konkurrence i disciplinerne Slopestyle og Big Air indenfor kategorierne Senior, Junior og Kids.


Aldersgrupper (fødselsår):
Kids: 2006-
Junior 2001-2005
Voksen: -2000

Der vil være træningssessions, kvalifikationsrunder og finalerunder. Der vil ydermere være varieret sværhedsgrad for at tilgodese alle. Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er tilmeldt en skiklub. Der vil blive kåret vindere i alle kategorier og afholdt efterfølgende ceremonier.

Parken er placeret tæt på byen, så man har mulighed for at stå på ski i løbet af dagen, og nemt komme hen og se hvordan det hele forløber sig, uden at skulle gå på kompromis.

Kontakt Sunweb kontoret på: 
TLF: 89 87 26 39 (man-fre. 10.00-15.00)
E-mail: DM.Freestyle@sunweb.dk 


Vi glæder os til at tage mod jer i de franske Alper!