DM i freestyle 2020Freestyle DM 2020

Avoriaz - Påsken

DM i Freestyleski og Snowboard bliver afholdt i Avoriaz, påsken 2020. Der bliver tale om et event, hvor det danske freestyle miljø bliver samlet omkring en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, bliver tilgodeset. Konkurrencedelen bliver varetaget af kendte navne i miljøet for at sikre det bedst mulige setup for deltagerne, unge som gamle, piger som drenge. Rejsedelen bliver varetaget af Sunweb, som er Europas største skirejseselskab. Sunweb sikrer at alt spiller lige fra bookingprocessen til opholdet på destinationen. 

Perfekt for familier

DM er med fuldt overlæg blevet lagt i Påsken, så der er mulighed for at familier kan deltage. Det er vigtigt for arrangørerne, at dette event henvender sig til folk udover kernen af Freestylemiljøet. Vi anser Freestyle som en breddesport, og man skal kunne deltage, hvad end man er 10 eller 60 år gammel. Derudover håber vi på en stor tilskuerflok, så dette henvender sig bestemt også til dig, der ikke vil stille op i konkurrencerne. Saskia Falaise

3-stjernet indkvartering direkte på pisten og 7 dages liftkort til Avoriaz og bus! 

INDKVARTERING, LIFTKORT OG BUS
4095,- Pr. person
Atria Crozats

Atria Crozats

4-stjernet indkvartering direkte på pisten, 7 dages liftkort til Avoriaz og bus! 

INDKVARTERING, LIFTKORT OG BUS
4595,- Pr. person
Amara

PV Premium Amara

5-stjernet indkvartering direkte på pisten, 7 dages liftkort til Avoriaz og bus! ca. 5995,- per person.

Indkvartering, liftkort og bus!
- På forespørgsel
Sunweb Skiferie

Early booking

Det er earlybirdpriser frem til d. 1 januar 2020. Derefter stiger priserne 400 kr.

Avoriaz

Avoriaz er kendt blandt mange danskere som et af de bedste skisportsdestinationer i verden. Med over 650 km pister er der sågar tale om et af verdens største sammenhængende områder. Byen er bilfri og oser af charme. Ski in & out gør det også til en destination, der er meget let at begå sig på, og hvor du ikke er afhængig af transport, før du kan komme på ski.  Der er en masse gode restauranter, et spritnyt badeland og super hyggeligt byliv, som kan nydes, når man ikke er på ski. Transportmulighederne er gode, hvad end man vil flyve, tage bussen eller køre selv.  Avoriaz afholder flere internationale events i løbet af sæsonen og har stor erfaring med at varetage større grupper.  I byen findes der også en danskejet bar, The Place, som altid inviterer på hyggelig afterski, såvel som livemusik og fest, senere på aften.


Konkurrencerne

Freestyle DM for alle niveauer!

Hvis det din første gang til Freestyle DM, så skal du bestå et pre-kvalifikation for at få lov til at deltage til den rigtige kvalifikation og muligvis gå videre til finalen.
Der afholdes konkurrence i disciplinerne Freeride Ski og Freeride Snowboard indenfor kategorierne Senior og Junior.

Aldersgrupper (fødselsår):
Kids: 2007-
Junior 2002-2006
Voksen: -2001

Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er tilmeldt en skiklub og at du består pre-kvalifikationen. Dertil skal du selvfølgelig bære et rygskjold, lavinesøger, sonde og skovl.  Der vil blive kåret vindere i alle kategorier og afholdt efterfølgende ceremonier.

Kontakt Sunweb kontoret på:
TLF: 89 87 26 39 (man.-fre. 10.00-15.00)
E-mail: DM.Freestyle@sunweb.dk 

Spørgsmål relateret til konkurrencen kan sendes til DM.Freestyle@sunweb.dkVi glæder os til at tage mod jer i de franske Alper!