DM i freestyle 2020Freestyle DM 2020

Avoriaz - Påsken

DM i Freestyleski og Snowboard bliver igen afholdt i Avoriaz, påsken 2020. Der bliver tale om et event, hvor det danske freestylemiljø bliver samlet omkring en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, bliver tilgodeset. Konkurrencedelen bliver varetaget af kendte navne i freestylemiljøet, for at sikre det bedst mulige setup for deltagerne, unge som gamle, piger som drenge. Rejsedelen bliver varetaget af Sunweb, som er Europas største skirejseselskab. Sunweb sikrer at alt spiller lige fra bookingprocessen til opholdet på destinationen. 

Perfekt for familier

DM er lagt i Påsken, så der er mulighed for at familier kan deltage. Det er vigtigt for arrangørerne, at dette event også henvender sig til folk udover kernen af freestylemiljøet. Vi anser Freestyle som en breddesport, og man skal kunne deltage, hvad end man er 10 eller 60 år gammel. Derudover håber vi på en stor tilskuerflok, så dette henvender sig bestemt også til dig, der ikke vil stille op i konkurrencerne. Saskia Falaise

3-stjernet indkvartering direkte på pisten og 7 dages liftkort til Avoriaz og bus! 

INDKVARTERING, LIFTKORT OG BUS
4495,- Pr. person
Atria Crozats

Atria Crozats

4-stjernet indkvartering direkte på pisten, 7 dages liftkort til Avoriaz og bus! 

INDKVARTERING, LIFTKORT OG BUS
4995,- Pr. person
Amara

PV Premium Amara

5-stjernet indkvartering direkte på pisten, 7 dages liftkort til Avoriaz og bus! ca. 5995,- per person.

Indkvartering, liftkort og bus!
- På forespørgsel

Avoriaz

Avoriaz er kendt blandt mange danskere som et af de bedste skisportsdestinationer i verden. Med udvidelsen af liftkort får man 650 km pister og der er tale om et af verdens største sammenhængende områder. Byen er bilfri, oser af charme og alle vores DM indkvarteringer er ski in & out. Der er en masse gode restauranter, et spritnyt badeland og super hyggeligt byliv, som kan nydes, når man ikke er på ski. Transportmulighederne er gode, hvad end man vil flyve (arrangerer man selv), tage bussen eller køre selv. Avoriaz er ideel til Danmarksmesterskaberne og er nøje udvalgt pga. de gode snowparks som vi har reserveret i påsken. I byen findes der også den danskejet bar, The Place, som altid inviterer på hyggelig afterski, livemusik og fest, senere på aften. Det er også på The Place vi i 2019 afholdte alle vores præmieoverrækkelser på deres udendørs terrasse.


Konkurrencerne

Freestyle DM for alle niveauer!

Der afholdes konkurrence i disciplinerne Slopestyle og Big Air Ski indenfor kategorierne Dame/Herre: Senior, Junior og Kids.

Aldersgrupper (fødselsår):
Kids: 2007-
Junior 2002-2006
Voksen: -2001
Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er tilmeldt en skiklub. Derudover skal du selvfølgelig bære rygskjold og skihjelm under konkurrencen. Der vil blive kåret vindere i alle kategorier og afholdt efterfølgende præmieoverrækkelse.

Kontakt Sunweb kontoret på:
TLF: 89 87 26 39 (man.-fre. 10.00-15.00)
Email: DM.Freestyle@sunweb.dk!


Vi glæder os til at tage imod jer igen i Avoriaz!