Krydstogt fra Hamborg

Krydstogt fra Hamborg

Hamborg, som på tysk også kaldes 'Tor zur Welt' - porten til verden, er en af de mest kosmopolitiske metropoler i Tyskland. Besøg Hamborg for byens arkitektoniske seværdigheder, bl.a. det tårnhøje Hamburg Rathaus i neo-renæssancestil og St. Michaelis Kirken i barokstil.

Krydstogt fra Hamborg

Pragtfulde Hamborg, den næststørste by i Tyskland, ligger langs floden Elben. Du kan knapt se, at denne oplyste metropols historie går helt tilbage til år 831. Hamborg har mange moderne bygninger, som f.eks. den længe ventede Elbphilharmonie langs vandet, men ofte er det byens historiske steder, som er mest spændende. Den smalle, bugtende gade Deichstrasse, den eneste del af det gamle Hamborg, som har overlevet brande og krig, giver et indtryk af byens fortid. Gaden, bygget længe før 1800-tallets pakhuse og havnekomplekser fra det 21. århundrede, giver et indblik i byens fortid som Hansestad. Hanseforbundet var en sammenslutning af selvstændige havnebyer og købmænd langs Østersøen og Nordatlanten med en blomstringsperiode i det 13. og 14. århundrede. Forbundets karakteristiske arkitektur kan ses mange steder i det nordlige Tyskland.

På et krydstogt i Østersøen eller et krydstogt i Nordeuropa er Hamborg et must-visit! Under dit krydstogt vil du sandsynligvis også få mulighed for at besøge Stockholm, som også er en fantastisk by at opleve.

Hamborgs krydstogthavn

Port of Hamburg

Havnen i Hamborg er et toneangivende centrum for krydstogter. Allerede i det 19. århundrede blev passagerskibe sendt afsted herfra på fornøjelseskrydstogter om vinteren af HAPAG-direktøren Albert Ballin. I 1899 lod Ballin et specialbygget krydstogtskib bygge på det hamborgske skibsværft Blohm & Voss. "Prinzessin Victoria Luise" var verden første skib med officiel klassificering som 'krydstogtskib'. I dag er den årlige merværdi for krydstogtindustrien omkring 270 millioner euro. I 2019 håndterede krydstogtterminalen i Hamborg 210 krydstogtskibe og 815.000 passagerer.

Hjemmeside for Port of Hamburg

Seværdigheder i Hamburg

Hafencity
Miniatur Wunderland
Elbphilharmonie
Rathaus
Bycentrum

Hafencity

Hamborgs havn, de Hamburger Hafen - også kaldet "HafenCity" - dækker 100 kvadratkilometer tidevandshavn og er kendt som porten til Tyskland. Det er også stedet, hvor mange af byens mest besøgte turistattraktioner, ligger, og på sommeraftener og i weekenderne er her fuld af lokale beboere, som slapper af.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer