Find det perfekte krydstogt til dig!

Det er nemt, hurtigt og pålideligt at booke et krydstogt hos Sunweb.

Costa Cruises fra København🧡

Oplev Nordeuropas skønhed med Costa Cruises! Med dette eksklusive tilbud kan du booke de smukkeste krydstogter fra København til ekstra billige priser - kun hos Sunweb!

Book nemt krydstogt og fly sammen

Nemt og Bekvemt: Book dit Fly & Cruise nu! ✈🚢

ar du altid haft lyst til at tage på krydstogt, men synes, det er svært at booke alting separat? Så har Sunweb løsningen til dig! Med Sunweb har du nu mulighed for at vælge det krydstogt, du drømmer om, og så booke en flyrejse også. Det sikrer, at du booker en pakkerejse hos Sunweb. Med en pakkerejse er du sikker på, at hvis noget går galt, vil Sunweb hjælpe dig og sørge for, at problemet bliver løst. Sunweb er medlem af Rejsegarantifonden.

Så vent ikke længere. Tag på dit drømmekrydstogt med fly! Klik her og opdag, hvordan du nemt booker din perfekte pakkerejse hos Sunweb. 🌴✈️

Læs mere

De bedste krydstogttilbud

Populære produkter

Hvilken type krydstogt er du ude efter?

Det fantastiske ved krydstogter er, at du har så mange forskellige muligheder. Fra en uforglemmelig sommerferie med familien til en romantisk bryllupsrejse eller et eventyrligt verdenskrydstogt - der er et passende krydstogt til enhver feriegæst eller lejlighed.

Hvor vil du hen?

Oplev de mest populære krydstogtdestinationer

Tips til booking af et krydstogt

Royal Caribbean - Familiesuite

Det er som et hotel eller et feriested

Er det din første krydstogtsferie?

Vil du gerne på krydstogtferie, men er du stadig usikker på, hvad du skal bestille? Eller hvad kan man forvente? En krydstogtsferie kan betragtes som en ferie på et hotel eller et feriested. Du bestiller en værelsestype: indvendig kahyt, udvendig kahyt, balkon eller suite. Skibet er dit hotel og samtidig dit transportmiddel. Når du er på vej til din næste destination (ofte om aftenen og natten), kan du nyde alle mulige gode restauranter, fantastiske teaterforestillinger og mere underholdning. Vil du læse flere krydstogttips?

Find de bedste tips i vores Cruise Blog
Caribien krydstogter

Bedste rejsetidspunkt for et krydstogt i Caribien

Tropiske temperaturer, smukke strande og livlige øer - et krydstogt i Caribien er en fornøjelse året rundt. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du bestiller et krydstogt i Caribien. I perioden fra juni til november er nedbøren over gennemsnittet, og det er mere sandsynligt, at du vil opleve korte, men kraftige regnskyl i løbet af din ferie. September og oktober betragtes nemlig som orkansæson, og sandsynligheden for tropiske storme er meget stor. Den bedste rejsetid for Caribien er derfor fra december til marts. I disse måneder er du praktisk talt garanteret en solskinsferie.