Find dit krydstogt hurtigt og nemt!

Det er nemt, hurtigt og pålideligt at booke et krydstogt hos Sunweb.

De bedste krydstogttilbud

Royal Caribbean - Familiesuite

Det er som et hotel eller et feriested

Er det din første krydstogtsferie?

Vil du gerne på krydstogtferie, men er du stadig usikker på, hvad du skal bestille? Eller hvad kan man forvente? En krydstogtsferie kan betragtes som en ferie på et hotel eller et feriested. Du bestiller en værelsestype: indvendig kahyt, udvendig kahyt, balkon eller suite. Skibet er dit hotel og samtidig dit transportmiddel. Når du er på vej til din næste destination (ofte om aftenen og natten), kan du nyde alle mulige gode restauranter, fantastiske teaterforestillinger og mere underholdning. Vil du læse flere krydstogttips?

Alt, du bør vide inden dit første krydstogt

Populære krydstogter

Dette er de mest populære krydstogtdestinationer nu.

Bedste rejsetidspunkt for et krydstogt i Caribien

Tropiske temperaturer, smukke strande og livlige øer - et krydstogt i Caribien er en fornøjelse året rundt. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du bestiller et krydstogt i Caribien. I perioden fra juni til november er nedbøren over gennemsnittet, og det er mere sandsynligt, at du vil opleve korte, men kraftige regnskyl i løbet af din ferie. September og oktober betragtes nemlig som orkansæson, og sandsynligheden for tropiske storme er meget stor. Den bedste rejsetid for Caribien er derfor fra december til marts. I disse måneder er du praktisk talt garanteret en solskinsferie.

Corona og vaccinationer

Hvilke corona-foranstaltninger gælder for krydstogtferier? Foranstaltningerne kan variere fra rederi til rederi og fra destination til destination. Du kan blive bedt om at fremvise bevis for vaccination og/eller test før afrejse, og på nogle skibe anbefales det også at bære mundmaske. Vil du gerne vide, hvilke corona-foranstaltninger der gælder for din krydstogtsferie? Se oversigten på denne side.

Corona-foranstaltninger til krydstogtferier

Budgetvenlige krydstogtferier

De bedste krydstogttilbud

Er en krydstogtsferie dyr? Det behøver det ikke at være! Krydstogter er for alle budgetter, og med et par smarte tricks kan du nogle gange tage på krydstogtferie for meget få penge. Se de bedste tips til at spare penge på din krydstogtsferie, fra rabatter på tidlige fugle til garanterede kahytter og meget mere.

Tips til en billig krydstogtsferie

Ønsker du en helt speciel krydstogt?

Det, vi elsker ved krydstogtsferier, er, at vi har så mange forskellige muligheder. Hvis du bare vil slappe af og nyde solen, kan du tage på et krydstogt i Middelhavet. Hvis du er en opdagelsesrejsende, så tag et ekspeditionskrydstogt. Hvis du er pensioneret og vil se verden, kan du tage på krydstogt jorden rundt. Det her er virkelig smukt!!

Sjov og afslapning for hele familien

Krydstogt i skoleferien

Skoleferien er det perfekte tidspunkt for et krydstogt med familien. På vej til de smukkeste destinationer vil både børn og voksne hygge sig om bord dag ud og dag ind. Få det bedste ud af din rejse med et uforglemmeligt familiekrydstogt i skoleferien med alt fra vandsjov i aquaparken til spektakulære underholdningsshows, det fineste køkken fra topkokke og luksuriøse spabehandlinger!

Se krydstogter i skoleferierne

Drømmer du om et krydstogt?

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag de bedste tips & tilbud direkte i din indbakke