Find dit krydstogt hurtigt og nemt!

Det er nemt, hurtigt og pålideligt at booke et krydstogt hos Sunweb.

Kun på Sunweb

De bedste krydstogttilbud

Drømmer du om et krydstogt?

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag de bedste tips & tilbud direkte i din indbakke

Hvilken type krydstogt er du ude efter?

Det fantastiske ved krydstogter er, at du har så mange forskellige muligheder. Fra en uforglemmelig sommerferie med familien til en romantisk bryllupsrejse eller et eventyrligt verdenskrydstogt - der er et passende krydstogt til enhver feriegæst eller lejlighed.

Hvor vil du hen?

Oplev de mest populære krydstogtdestinationer

Tips til booking af et krydstogt

Royal Caribbean - Familiesuite

Det er som et hotel eller et feriested

Er det din første krydstogtsferie?

Vil du gerne på krydstogtferie, men er du stadig usikker på, hvad du skal bestille? Eller hvad kan man forvente? En krydstogtsferie kan betragtes som en ferie på et hotel eller et feriested. Du bestiller en værelsestype: indvendig kahyt, udvendig kahyt, balkon eller suite. Skibet er dit hotel og samtidig dit transportmiddel. Når du er på vej til din næste destination (ofte om aftenen og natten), kan du nyde alle mulige gode restauranter, fantastiske teaterforestillinger og mere underholdning. Vil du læse flere krydstogttips?

Find de bedste tips i vores Cruise Blog
Caribien krydstogter

Bedste rejsetidspunkt for et krydstogt i Caribien

Tropiske temperaturer, smukke strande og livlige øer - et krydstogt i Caribien er en fornøjelse året rundt. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du bestiller et krydstogt i Caribien. I perioden fra juni til november er nedbøren over gennemsnittet, og det er mere sandsynligt, at du vil opleve korte, men kraftige regnskyl i løbet af din ferie. September og oktober betragtes nemlig som orkansæson, og sandsynligheden for tropiske storme er meget stor. Den bedste rejsetid for Caribien er derfor fra december til marts. I disse måneder er du praktisk talt garanteret en solskinsferie.