Celebrity Cruises

Uforglemmelig krydstogtoplevelse i stil

  • Premium krydstogtselskab
  • Elegante skibe
  • Rolig resort-atmosfære
Celebrity Edge - Rooftop Garden
Celebrity Edge - Rooftop Garden

Celebrity Cruises - Innovativ luksusferie

Celebrity Cruises er forud i krydstogtbranchen med avanceret tekonologi, luksusrum og uforglemmelige kulinariske oplevelser udviklet af Michelin-stjernekokke, såsom Joël Robucho og Gordon Ramsay. Celebrity Cruises har en prisvindende flåde, som du kan nyde. På krydstogtdestinationer fra solrige Caribien til betagende Alaska og Galapagosøerne bliver gæsterne forkælet med fremragende personlig service ombord og på land, samt underholdning i verdensklasse. Det er også muligt at opgradere til 'Elevate' eller 'Indulge' pakken, så der vil blive sørget for alt, når du går ombord.

Celebrity Cruises tilbud

Celebrity Cruises - Underholdning

Ked dig aldrig

Prøv retter fra hele verden og oplev fantastisk underholdning

Middag på Celebrity Cruises er en oplevelse, der strækker sig udover, hvad man umiddelbart kan forvente. En globalt influeret blanding af klassike og moderne menuer tilberedt af en James Beard Award-vindende kok. Du kan altid forvente et perfekt ægteskab mellem smage og kunstfærdig præsentation af retterne.

Hyg dig morgen, middag og aften! Når Celebrity Cruise Line fortæller dig, at du kan hygge dig fra solopgang til solnedgang, er det ikke en joke. Du bliver underholdt i hovedteatret med energiske, tilpassede produktioner som "Pulse", "Remix" og "Edge", samt klassiske shows, der kan konkurrere med Broadway, West End og Vegas.

Celebrity Cruises - Bæredygtighed

Tag et bevidst valg

Celebrity Cruises og bæredygtighed

Som søfolk på verdenshavnene ved Celebrity Cruises, at det har en særlig forpligtelse til at beskytte vores miljø. Vores planets bæredygtighed afhænger af rene have og ren luft. Det er centralt for Celebrity Cruises gæsters ferieoplevelse, og det er kernen i selskabets forpligtelse løbende at forbedre dets bæredygtighedsaktiviteter.

Selskabets ansvar for miljøet er kernen i deres mission som virksomhed. Miljøet er vigtig for deres succes. Celebrity Cruises har en historie som innovator i bracnchen, og selskabet er lige så stolt over at beskytte miljøet, som det er over sit ry som innovationsførende. Celebrity Cruises lægger stor vægt på miljøet og forpligter sig til at beskytte og bevare alle miljøressourcer, at undgå forurening og vedvarende at forbedre sin bæredygtighedsstrategi.

Læs Celebrity Cruises bæredygtighedsrapport 2020

Veelgestelde vragen Celebrity Cruises

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan kan jeg betale om bord på Celebrity Cruises?
Hvad er vaccinationskravet hos Celebrity Cruises?
Hvordan og hvornår får jeg mine billetter fra Celebrity Cruises?

Skibe