Krydstogt fra Rom

Krydstogt fra Rom - Civitavecchia

Et krydstogt fra Rom i Italien bringer dig til verdensberømte seværdigheder og uforglemmelige gastronomiske oplevelser.

Rom, Den Evige By, er fuld af endeløse eventyr, så det er bestemt værd at tjekke byen ud, inden du tager af sted fra Civitavecchia (Roms havn). Eller besøg Rom på dit krydstogt til Middelhavet, hvor Rom er en af byerne, hvor krydstogtskibet lægger til.

Rome ligger blot en time fra havnen med tog, så det er nemt og praktisk at tilbringe et par dage her. Start morgenen med en skummende cappuccino en varm, flaget cornetto i en al fresco café, og oplev byen vågne. Fortsæt til Palazzo Massimo, hvor du kan finde en af de største samlinger af antik kunst i verden. Eller besøg Diocletianus kurbade, hvor du kan se to gamle, udsmykkede gravkamre fra andet århundrede efter Kristus.

Krydstogt i Middelhavet - Rom - Cruise Terminal

Rome Cruise Terminal

Rome Cruise Terminal i havnen i Civitavecchia tæt på Rom er den vigtigste terminal for krydstogtselskaber. Når du går ombord på et krydstogt i Middelhavet, sker et via Rome Cruise terminal. Herfra kan du komme til dokkerne for krydstogtskibe med en gratis shuttle.

Sådan kommer du til Rome Cruise Terminal

Seværdigheder i Rom

Peterskirken
Colosseum og Konstantins bue
Pantheon
Trevifontein

Peterskirken

Da Peterskirken blev bygget, var det den største i verden, og er stadig i dag et af de helligste steder for den kristne tro.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer