Last minute krydstogt

Last minute-krydstogter: videre til eventyr

En uge med afslapning under solen, udforskning af naturen eller en spontan storbyferie? Med et last minute-krydstogt kan du komme af sted inden for seks uger og nyde masser af komfort om bord på de fineste krydstogtskibe.

Book dit last minute-krydstogt nu og få op til 35% rabat!

Hvor skal du hen?

Luksus krydstogt fjorde

Det er tid til ferie!

Ekstra rabat på last minute-krydstogter

Et krydstogt er en fantastisk måde at slippe væk fra hverdagen på. Med et last minute-krydstogt garanterer du dig selv en fantastisk ferie og får ekstra last minute-rabat!

- Nyd høje rabatter på op til 35% på dit last minute-krydstogt

- Hvis du rejser i denne eller næste måned, får du 5% ekstra rabat

- Rabatten gælder på udvalgte krydstogtrederier

Vent ikke med at bestille og sætte sejl til dit næste krydstogtseventyr!

Få mest muligt ud af din ferie!

Fordelene ved last minute-krydstogter

Et last minute-krydstogt har flere fordele:

- Pris: Krydstogtrederierne ønsker naturligvis at sælge så mange kahytter som muligt og tilbyder derfor ofte konkurrencedygtige tilbud på last minute-reservationer. Det kan give dig ekstra besparelser på din rejse.

- Kom hurtigt på ferie: Kan du ikke vente med at starte dit krydstogtseventyr? Med en last minute krydstogt tager du af sted til din drømmedestination inden for 6 uger. Spontan!

- Eventyrlig og fleksibel: Er du ikke bundet til en bestemt ferieperiode, f.eks. skoleferier? Så er det ikke kun ideelt at booke et last-minute krydstogt, men også meget eventyrligt! Med Sunweb kan du tage af sted på en krydstogt allerede en uge efter bestillingen.

- Alsidigt tilbud: Udvalget af last minute-krydstogter er enormt. Der findes altid et krydstogt i sidste øjeblik, som kan tage dig til din drømmedestination.

Se alle last minute-krydstogter

Din søgning gav følgende resultat