Last minute krydstogt

Last minute-krydstogter: videre til eventyr

En uge med afslapning under solen, en tur i naturen eller en spontan bytur? Med et last minute-krydstogt rejser du inden for 6 uger og nyder masser af komfort om bord på de smukkeste krydstogtskibe.

Book nu og få ekstra rabat på last minute-krydstogter!

Luksus krydstogt fjorde

Det er tid til ferie!

Ekstra rabat på last minute-krydstogter

Et krydstogt er en fantastisk måde at slippe væk fra hverdagen på. Med et last minute-krydstogt garanterer du dig selv en fantastisk ferie og får ekstra last minute-rabat!

- Få 5% rabat på last minute-krydstogter med afrejse i den indeværende og næste måned

- Rabatten gælder på alle destinationer og rejselængder

- Rabatten gælder ikke for krydstogter med afrejse fra København

Vent ikke med at bestille og sætte sejl til dit næste krydstogtseventyr!

Hvor skal du hen?

Få mest muligt ud af din ferie!

Fordelene ved last minute-krydstogter

Et last minute-krydstogt har flere fordele:

- Pris: Krydstogtrederierne ønsker naturligvis at sælge så mange kahytter som muligt og tilbyder derfor ofte konkurrencedygtige tilbud på last minute-reservationer. Det kan give dig ekstra besparelser på din rejse.

- Kom hurtigt på ferie: Kan du ikke vente med at starte dit krydstogtseventyr? Med en last minute krydstogt tager du af sted til din drømmedestination inden for 6 uger. Spontan!

- Eventyrlig og fleksibel: Er du ikke bundet til en bestemt ferieperiode, f.eks. skoleferier? Så er det ikke kun ideelt at booke et last-minute krydstogt, men også meget eventyrligt! Med Sunweb kan du tage af sted på en krydstogt allerede en uge efter bestillingen.

- Alsidigt tilbud: Udvalget af last minute-krydstogter er enormt. Der findes altid et krydstogt i sidste øjeblik, som kan tage dig til din drømmedestination.

Se alle last minute-krydstogter