Krydstogt i Påskeferien 2023

Tag pa krydstogt i Påskeferien

Påskeferien er en af de vidunderlige perioder mellem forår og sommer, hvor man kan komme væk fra det hele. Et krydstogt i Middelhavet er særligt populært i denne periode. Det er allerede dejligt varmt der, men stadig lidt mere stille end i sommermånederne. Men langdækkende krydstogter er også perfekte til en tropisk påskeferie.

I 2023 falder påskeferien fra den 1. april til den 10. april 2023.

Krydstogt i middelhavet

Krydstogt i Middelhavet i påskeferien

Sightseeing i Rom, shopping i Barcelona og afslapning på de endeløse strande i Grækenland - på et krydstogt i Middelhavet kan du nyde middelhavsferien fuldt ud. Se de smukkeste steder i Sydeuropa, og bliv forkælet om bord på luksuskrydstogtskibe.

Krydstogter i Middelhavet i påskeferien
Krydstogt i Caribbean

Tropisk krydstogt i påskeferien

Hvide strande, azurblåt hav og en ny drømmedestination hver dag. Påskeferien er det ideelle tidspunkt for et tropisk krydstogt. Søg solen og nyd en ferie fuld af afslapning på verdens mest eksotiske rejsemål.

Caribiske krydstogter i påskeferien

Krydstogter i påskeferien

Andre gode rejsemål i påskeferien:

Du kan også tage på krydstogt på et andet tidspunkt

Enhver periode er egentlig egnet til et smukt krydstogt. Hvad enten det er til varmere områder som Sydeuropa eller en tur langs de smukke norske fjorde. Så overvej at tage på krydstogt, f.eks. i efterårsferien, juleferien eller vinterferien. Hvis du ønsker at opleve et længere krydstogt, er sommeren naturligvis det ideelle tidspunkt at tage af sted.