Krydstogt i sommerferien 2023

Tag på et skønt krydstogt i sommerferien 2023

Sommerferien er den ideelle periode til et krydstogt! Det er den længste skoleferie, hvilket giver nok tid til et krydstogt på f.eks. 2 uger. Eller kombiner et krydstogt på én uge med en uge på fastlandet.

Sommerferie i Danmark 2023
Sommerferieperiode i Danmark i 2023 falder fra d. 24 Juni til 6. eller 13. August, alt efter, hvor du bor i Danmark. Se www.skoleferie-dk.dk for mere information.

Rejs langt væk på krydstogt i sommerferien 2023

Da sommerferien er den længste ferieperiode, er dette det ideelle tidspunkt til at vælge en længere krydstogtferie. På grund af dette er også fjerne destinationer inden for rækkevidde. Hvad med et eventyrligt krydstogt til Asien eller en tropisk krydstogt i Caribien?

Caribien krydstogt i sommerferien
Krydstogt Middelhavet - Santorini

Krydstogt i Middelhavet i somemerferien 2023

Hvis du ønsker at blive tættere på hjem kan du vælge et krydstogt i Middelhavet. Flyv f.eks til Barcelona, Palma de Mallorca, Genova, Venedig eller Rom på 2 timer, og stig ombord på et af de smukke krydstogtskibe, der bringer dig rundt i Middelhavet.

Middelhavet krydstogt i sommerferien

Andre smukker destinationer for et krydstogt i sommerferien 2023 er:

Krydstogt i andre ferier

Enhver periode er egentlig egnet til et smukt krydstogt. Hvad enten du ønsker at tage til en varmere destination som f.eks. Sydeuropa eller et krydstogt i de norske fjorder. Et krydstogt behøver ikke at være i sommerferien, hvor du desuden betaler mere, da det er i højsæsonen.

Så overvej et krydstogt i en anden perioden, f.eks. et krydstogt i efterårsferien, et krydstogt i juleferien et krydstogt i påskeferien. Vi anfaler alle perioder!

Book nemt og hurtigt dit krydstogt i sommerferien 2023 hos Sunweb

Nedenfor ses det aktuelle krydstogtudbud i sommerferien 2023.

Din søgning gav følgende resultat