Krydstogt i sommerferien 2024

Tag på et skønt krydstogt i sommerferien 2024

Sommerferien er den ideelle periode til et krydstogt! Det er den længste skoleferie, hvilket giver nok tid til et krydstogt på f.eks. 2 uger. Eller kombiner et krydstogt på én uge med en uge på fastlandet.

Sommerferie i Danmark 2024
Sommerferie periode i Danmark i 2024 falder fra d. 29 Juni til 11. August, alt efter, hvor du bor i Danmark.

krydstogt i sommerferien 2024

Rejs langt væk på krydstogt i sommerferien 2024

Da sommerferien er den længste ferieperiode, er dette det ideelle tidspunkt til at vælge en længere krydstogtferie. På grund af dette er også fjerne destinationer inden for rækkevidde. Hvad med et eventyrligt krydstogt til Asien eller en tropisk krydstogt i Caribien?

Caribien krydstogt i sommerferien
Krydstogt Middelhavet - Santorini | Somemerferien 2024

Krydstogt i Middelhavet i somemerferien 2024

Hvis du ønsker at blive tættere på hjem kan du vælge et krydstogt i Middelhavet. Flyv f.eks til Barcelona, Palma de Mallorca, Genova, Venedig eller Rom på 2 timer, og stig ombord på et af de smukke krydstogtskibe, der bringer dig rundt i Middelhavet.

Middelhavet krydstogt i sommerferien

Andre smukker destinationer for et krydstogt i sommerferien 2024 er:

Krydstogt i andre ferier

Enhver periode er egentlig egnet til et smukt krydstogt. Hvad enten du ønsker at tage til en varmere destination som f.eks. Sydeuropa eller et krydstogt i de norske fjorder. Et krydstogt behøver ikke at være i sommerferien, hvor du desuden betaler mere, da det er i højsæsonen.

Så overvej et krydstogt i en anden perioden, f.eks. et krydstogt i efterårsferien, et krydstogt i juleferien et krydstogt i påskeferien 2024. Vi anfaler alle perioder!

Book nemt og hurtigt dit krydstogt i sommerferien 2024 hos Sunweb

Nedenfor ses det aktuelle krydstogtudbud i sommerferien 2024.

Din søgning gav følgende resultat