Hov! Der skete en fejl. Siden du leder efter, findes desværre ikke længere.
  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Spanien
  4. Tenerife
  5. Arico
Arico

Rejser til Arico

Arico er et område beliggende i den sydøstlige del af Tenerife mellem øens hovedstad Santa Cruz og de populære turistområder Los Christianos og Playa de Las Americas. Arico er et af de få områder på Tenerife der er sparet for masseturismen og er derfor det perfekte sted for gæster, der gerne vil nyde en ferie i rolige og autentiske omgivelser. I Arico finder du små barer, caféer og restauranter der inviterer dig til at slappe af og nyde ferien.

En dag på stranden i Arico

Vil du en tur på stranden og bade i det salte havvand ligger der flere strande i området. Du kan blandt andet besøge Playa Grande, Playa de Abades og Playa Tajao der alle ligger i rimelig afstand fra Sunwebs hoteller i Arico.

Udflugter

Arico er et glimrende udgangspunkt for en række spændende udflugter på Tenerife. Besøg f.eks. vulkankrateret Tiede, som er en af de største seværdigheder på Tenerife. Området er desuden kendt for sine gode klatremuligheder, og hvis du ikke har prøvet at klatre før, er her også en klatreskole, hvor du kan modtage undervisning og tage på guidede ture.

Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice på Tenerife.

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
15ºC
23ºC
21ºC
23ºC
28ºC
31ºC
30ºC
28ºC
26ºC
22ºC
17ºC
Min. temp.
7ºC
10ºC
12ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
24ºC
21ºC
18ºC
13ºC
11ºC