De mest almindelige bekymringer

for rejser under corona

  1. De mest almindelige bekymringer

Få svar på de mest almindelige bekymringer her

Find svaret på dine spørgsmål

Ved udrejsen
Flere af vores gæster bekymrer sig om selve rejsen og at den øgede kontakt med andre mennesker øger risikoen for smitte med coronavirus. Det skal hertil siges, at der er langt færre mennesker, som rejser på ferie eller tager på forretningsrejser, så lufthavnene er mere mennesketomme end hvad vi er vant til. Desuden arbejder både lufthavns- og kabinepersonale aktivt for at etablere og opretholde hygiejnen og sikkerheden for dig som rejsende. Derudover er der også et krav om at bære mundbind i hele lufthavnsområdet samt under selve flyvningen.

På flyrejsen
En almindelig misforståelse er, at risikoen for smitte er større i et fly, men faktum er, at avancerede partikelfiltre renser luften i kabinen og derfor er rejser med fly mere sikre end mange andre transportmidler. 

Ved ankomsten
Når du ankommer til din feriedestination og har hentet din bagage, vil du blive mødt af vores venlige guider, der viser dig til den rigtige bus. Desværre kan guiden ikke ledsage dig i bussen til dit hotel, men de har registreret en meddelelse med alle de oplysninger, som du får brug for. Du vil også modtage et velkomstbrev, der indeholder et telefonnummer, hvor du at kontakte din lokale guide.

På destinationerne
Den aktuelle situation er ny for os alle og adfærdsreglerne kan variere meget afhængigt af, hvor du vælger at rejse til. Vi ønsker dog, at du skal vide, at vi ikke tilbyder rejser til destinationer, hvor vi ikke tror, at du kan nyde en behagelig ferie. Dette betyder, at ingen destination har nogen form for udgangsforbud eller begrænsede bademuligheder, og at du skal være i stand til at skaffe dig noget godt at spise og drikke uden problemer.

Den største forskel på at rejse på ferie nu modsat før corona er, at der er meget færre mennesker, som rejser. Dermed er der masser af plads både på stranden og i byerne. Det kan sammenlignes med at rejse uden for højsæsonen, hvor der heller ikke er så mange mennesker på feriedestinationerne. Så hvis du vil opleve en destination fra en mindre turistet side, så er det nu, du skal gøre det.