Ferie 2022

Hvor skal ferien gå til i 2022?

  1. Hjem
  2. 2022

Hvordan ser din ferie i 2022 ud?

Planlæg en oplevelser allerede nu!

Leder du efter en ferie i 2022? Sunweb har tilbud til både solelskere og sneentusiaster. Tænk på dejlige solferier med gyldne sandstrande. Nyd sol, hav og sand alene, sammen med din familie eller din partner. Eller flyv ud i sneen med en gruppe venner eller dit yndlingsselskab. Hvad vælger du: sne eller strand?

Rejs efter sne: Skiferie i 2022
Søg her efter din vinterferie; altid inklusiv liftkort, så du kan nyde en ubesværet ankomst på din destination.

Rejs mod stranden: Solferie i 2022
Drømmer du om sol og varme? Find den perfekte ferie til din rejsegruppe, og få rabat ved tidlig reservation. Vælg en afslappende ferie i Tyrkiet eller Bulgarien, kør langs vinmarkerne i Italien eller find tag på oplevelser i de farverige landsbyer på de græske øer. Hvis du foretrækker at nyde solen i Spanien, kan du tage brug af vores skønne tilbud til De Kanariske Øer eller Mallorca.

Rejs med familien: Skoleferie i 2022
Er du på udkig efter en familieferie i en af skolernes ferier? I 2022 kan du også tage til solen med Sunweb, og vi har et godt tilbud lige meget om det gælder påskeferien, pinseferien, sommerferien, efterårsferien, juleferien eller vinterferien. Ellers måske holder din familie af snedækkende bjerge? Så tag et kig på vores skiferier hen over juleferien.

Der er nok at vælge imellem. Book din ferie i 2022 nu hos Sunweb!

Opdagelser i 2022

Se vores solrejser

Se vores skiferier

Se vores solrige vinterferier 

Find din solskinsferie i 2022