Chalet Vinson

Chalet Vinson er et nyt fem-stjernet chalet beliggende i det idylliske skisportsstedet Les Gets. Fra dit værelse kan du se ud over byen. Chalet Vinson har alle de bekvemmeligheder, herunder en opvaskemaskine, DVD-afspiller og endda en jacuzzi! Designet i træ giver det en autentisk chalet følelse, men med moderne detaljer. Dette chalet ligger kun få minutter fra skiliften og butikker i centrum af Les Gets. Her vil du opleve en vinterferie i luksus!

  • Luksus hytte
  • Nyt for Sunweb
  • Fantastisk udsigt

Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

Forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Actie

  • Bekymringsfri rejse med Sunweb

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Les Gets

Les Gets er en behagelig og hyggelig landsby i de franske alper. Det er omkring 7 km fra Morzine. Ved ankomsten får du straks et dejligt indtryk af Les Gets og den venlige atmosfære, der er til stede i landsbyen. Den lange shoppinggade med restauranter, barer og butikker er bestemt et besøg værd. Om tirsdagen eller torsdagen (afhængig af uge), kan et marked findes på denne gade.

Skiløbet i Les Gets er fremragende. Specielt for begyndere, er der mange muligheder.

I vintermånederne er der en gratis ski tog gennem landsbyen. Toget gør flere stop i landsbyen og tager dig inden for et par minutter til gondol.

Information om Corona på rejsemålet

Du kan finde myndighedernes seneste rejsevejledning samt eventuelle COVID-19-foranstaltninger på destinationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. Bemærk venligst, at disse oplysninger kan ændres løbende, og vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt konsulterer disse helt indtil kort før afrejse.

I Les Gets finder du:

  • Hyggelig landsby med gamle traditioner
  • Gode forbindelser i skiområdet
  • Beliggende i et skovklædt område

I Les Portes du Soleil finder du:

  • 650 kilometer af pister
  • Ski fra landsby til landsby under en skisafari
  • Udfordring for alle skiløbere

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Paris.

Sprog:
Det officielle sprog er fransk. De fleste franskmænd taler ikke andre sprog. Vi anbefaler dig at tage en ordbog med.

Tid:
Frankrig har ingen tidsforskel ift. Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
På franske kroer og restauranter er det normalt at give mellem 10 % og 15 % i drikkepenge.

Mad & drikke:
Frankrig er kendt for sin ost, croissanter, flutes og vin. Man kan godt drikke vand fra hanen (du rådes til at lade vandet løbe lidt inden du drikker det).

Åbningstider butikker:
Generelt er butikker åbne fra mandag - fredag fra kl. 09.00-19.00 (nogle butikker holder frokostlukket). Om søndagen og mandag formiddag har de fleste butikker lukket. Nogle supermarkeder har åbent søndag formiddag.

Bilferie:
De nationale veje er gode. Husk at du skal betale for at køre på motorvejene. Passo Piccolo San Bernardo er lukket hele vintersæsonnen (november til juni).

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Frankrig.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Rejse med bil:
I Frankrig er mange motorveje betalingsveje.
Piccolo San Bernardo Passet er lukket hele vintersæsonen.

Fra d. 1.juli 2017 er det i nogle byer lovpligtigt at have et miljømærke. Dette kan kun købes online. Hvis miljømærket ikke kommer rettidigt, anbefales det, at printe den udfyldte bestillingsformular og bekræftelse. Bestillingen kan foretages på https://www.certificat-air.gouv.fr/en/demande-ext/cgu

Det anbefales at have snekæder i bilen, da disse kan være nødvendige på visse strækninger. Det anbefales desuden af have vinterdæk på bilen. I tilfælde af en ulykke skal alle bære refleksvest. Rejser du via Belgien er det lovpligtigt a have en brandslukker i bilen.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Onderstaande toeslagen en kortingen zijn alleen bij boeking geldig. Ter plaatse worden andere tarieven gehanteerd.

Rabatter:

For liftkortet til Les Gets gælder følgende:

For børn op til 4 år og seniorer fra 75 år er liftkortet gratis. Børn mellem 5 og 15 år og seniorer mellem 65 og 74 år får rabat på liftkortet.

For lidtkortet til Les Portes du Soleil gælder følgende:

Børn op til 4 år får et gratis liftkort. Børn mellem 5 og 19 år og seniorer fra 65 og over får rabat på liftkortet. Disse rabatter findes når du bestiller din rejse.

Når du bestiller det gratis liftkort skal du vælge 'ingen liftkort' for at få den rigtige pris. Liftkortet kan hentes ved fremvisning af ID.

Bemærk:

Fra 75 år koster liftkortet til Portes du Soleil 12 euro om dagen. Hvis du gør dig gældende til dette skal du klikke på 'ingen liftkort' for at få den rigtige pris. Liftkortet skal leveres på daglig basis ved fremvisning af ID. Pasfoto er nødvendigt.

Depositum: På stedet er der et depositum på 2 euro for liftkortet.

Ovenstående tillæg og rabatter er kun gyldige ved reservation hjemmefra. På stedet anvendes andre takster.

Du kan bestille skiundervisning i forbindelse med bestilling af din rejse.

Bestiller du skiudsityr i kategori guld eller diamant, kan du gratis bytte det til snowboardudstyr én gang i løbet af ferien.

Følgende typer materialer kan bestilles: Bronze: Fremragende for nybegyndere og snowboardere. Dette materiale gør sving og bremsning enkelt. Sølv: Dette materiale er godt for øvede til ski og snowboarding. Dette materiale er godt til at skære hjørner. Også i høj fart levere dette materiale godt. Guld: Disse ski og snowboards er lavet af høj kvalitet for den avancerede vinter sportsmand. Også for dem der mestrer parallel skiing. Dette materiale er godt i alle slags snevejr og på løjperne. Diamant: Dette materiale er lavet af højeste og nyeste teknologi og passer den helt øvede vintersportsentusiast. Tip! Fortæl gerne din rejseleder præcis hvilken type materiale du ønsker, så du er sikker på at få det rette.

Ski- og snowboardundervisning kan bestilles i forbindelse med bestilling af rejsen. Ved bestilling af kortture kan undervisning ikke forudbestilles.

Ved forudbestilling af skiundervisning bedes du angive dit niveau.

Når du booker liftkortet vil du blive spurgt ind til dit niveau:

Begynder: Vælg kun denne hvis du aldrig har prøvet at stå på ski før.

Middel: Kan du allerede bræmse og bøje? Så vælg middel og ikke begynder.

Avanceret: Kan du allerede stå på ski, men ønsker at udvikle din teknik? Så skal du vælge avanceret. 

Bus info

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Skiferie til sæsonen 2022/2023

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille en skiferie til sæsonen 2022/2023.

Indtast din mail nedenfor, så sender vi dig en mail, så snart det er muligt at booke denne indkvartering for den kommende sæson.

Din data vil blive behandlet i overenstemmelse med vores persondatapolitik.