Pegasus Airlines

  1. Tilkoeb til flyrejse
  2. Pegasus

Pegasus Airlines

Når du flyver med Pegasus Airlines, har du mulighed for at bestille forskellige tilvalg på din rejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer for bl.a. graviditet, bagage og ekstra bagage, der gør sig gældende, når du flyver med Pegasus Airlines.

Sædereservation hos Pegasus Airlines

Du har mulighed for at reservere flysæder, når du flyver med Pegasus Airlines. Du kan foretage sædereservation fra 14 dage og indtil 2 dage inden afrejse. Flysædereservation foregår på flyselskabets hjemmeside med dit Sunweb bookingnummer.

Online check-in hos Pegasus Airlines

Du kan foretage online check-in fra 72 timer indtil 1 time inden afrejse.

Bagage når du flyver med Pegasus Airlines

Når du flyver med Pegasus Airlines, har du mulighed for at medbringe 1 stk. håndbagage på 10 kg af størrelsen 55 x 40 x 20. Rejser du med en baby, kan du desuden medbringe 10 kg indtjekket babybagage.

Når du rejser med en baby op til 23 måneder, kan du medbringe en klapvogn og en barnevogn. Klapvogn og barnevogn skal dog tjekkes ind.

Graviditet

Du kan flyve med Pegasus Airlines uden lægeerklæring frem til uge 36.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.