Eurowings

  1. Tilkoeb til flyrejse
  2. Eurowings

Eurowings

Ved Eurowings har du mulighed for at bestille forskellige tilvalg på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Eurowings.

Sædereservation

Det er muligt at reservere et sæde hos Eurowings umiddelbart efter, at du har foretaget din reservation. Omkostningerne ved at reservere et sæde varierer fra flyvning til flyvning. 

1. Gå til Eurowings' hjemmeside
2. Gå til "With booking code", og indtast dit PNR-nummer og efternavn. Dit PNR-nummer står på fakturaen bag passagerernes fødselsdatoer og på billetterne.
3. Klik på ”Manage booking”
4. Klik på "Ad seat" og følg trinene
5. Betal straks til Eurowings. Du vil modtage en bekræftelse fra Eurowings via e-mail.

Sædereservationen foretages af Eurowings, og Sunweb har derfor ingen indflydelse på dette.

Det er naturligvis ikke obligatorisk at reservere en plads. Bemærk dog, at hvis du ikke foretager en pladsreservation, kan Eurowings ikke garantere, at hele din rejsegruppe får en plads ved siden af hinanden på flyet. 

Bagage
Hver rejsende fra 2 år må medbringe 1 stk. håndbagage på højst 8 kg og højst 40x30x25 cm. Hvis du ønsker at medbringe en rullekuffert som håndbagage (maks. 55x40x23cm og 8 kg), er det kun muligt mod et tillægsgebyr. Når du rejser med en baby, kan du tage et ekstra stykke håndbagage på 40x30x25 cm med. Alle rejsende fra 2 år og opefter har ret til 23 kilo indchecket bagage. Du behøver ikke at bestille dette separat.

Rejser du med børn? For hver baby/barn kan du medbringe to af følgende gratis: klapvogn, barnevogn, barnestol, barnesæde, barneseng. Barnevogne, klapvogne eller maxi-cosi kan opbevares i lastrummet uden ekstra gebyr. Kun paraplyklapvogne på op til 10 kg må medbringes til gaten.

Hvis du ønsker at ændre det indcheckede bagage efter reservationen, kan du gøre det via Eurowings' selvbetjening. Du skal bruge et PNR-nummer for at logge ind på selvbetjeningen. Du finder dette nummer på fakturaen (efter passagerernes fødselsdatoer) og på dine billetter. Du indtaster PNR-nummeret, hvor du normalt ville indtaste bookingnummeret.

Online tjek ind

Online check-in er obligatorisk med Eurowings. Hvis du ikke gør det, skal du betale et tillægsgebyr på 5 € pr. person i lufthavnen (kan kun betales med kreditkort). Du kan tidligst checke ind online 72 timer før afrejse og senest 3 timer før afrejse ved at følge disse trin:

1. Gå til Eurowings' hjemmeside
2. Vælg "With booking code", og indtast dit PNR-nummer og efternavn. Dit PNR-nummer står på fakturaen bag de rejsendes fødselsdatoer og på billetterne
3. Klik på "Manage booking".
4. Tjek navne og bagage, før du checker ind online
5. Vælg din plads (hvis du ikke allerede har gjort det), og udfyld dine kontaktoplysninger
6. Gå videre til betaling
7. Check dig selv og dine rejsefæller ind
8. Udskriv dine boardingkort

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab. 

Fra graviditetsuge 28 til 35 anbefales lægeerklæring. Denne skal også være dækkende for hjemrejsetidspunktet. Fra graviditetsuge 36 er det ikke muligt for gravide at rejse med Eurowings.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.