Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

Hotel Iberostar Perast

Hotel Iberostar Perast er et traditionelt hotel med en særlig beliggende. Bygningen har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1979! Hos hotel Iberostar Perast oplever du en dejlig stemning under ferien. Perast er en landsby med en venlig atmosfære. De smukke bygninger og de mange terrasser gør dette til et specielt sted. Fra byen har du udsigt over øerne Gospa od Škrpjela og Sveti Đorđe, som du kan besøge med båd.

På Hotel Iberostar Perast kan du nyde solen ved swimmingpoolen og tage en forfriskende dukkert i ny og næ. Ønsker du endnu mere afslapning, så har hotellet et smukt, omfattende wellnesscenter, hvor du blandt andet kan nyde tyrkiske dampbade, tyrkisk bad, saunaer og isbade. Er du sportsentusiast kan du tage en træning i fitness eller leje en cykel og udforske området.

Når sulten melder sig på banen, kan du nyde en lækker middag på terrassen ved vandet. Et dejligt glas vin, dejligt selskab og en smuk udsigt, hvor du kan nyde solnedgangen. Under ferien indkvarteres du i rummelige og komfortable værelser med en smuk altan eller terrasse samt en vidunderlig udsigt, uanset hvor du kigger. God ferie!


 • UNESCOs verdensarvsliste siden 1979
 • Historisk bygning med en unik charme
 • Smuk udsigt over havnen
 • Stilfulde værelser
 • Shuttlebus til centrum
 • Privat strand

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Forplejning

Det er ikke muligt at vise værelser

Beliggenhed & omgivelser

Bemærk

Wellnesscenteret er kun tilgængeligt for personer over 18 år.

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Praktisk information

Hovedstad
Hovedstaden i Montenegro hedder Podgorica

Sprog
Det officielle sprog er montenegrinsk. I turistområderne taler mange også engelsk.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Montenegro.

Valuta
I Montenegro bruges Euro, og 1 Euro svarer til ca. 7,5 danske kroner. Det er muligt at veksle penge på mange hoteller og i bankerne. De mest almindelige kreditkort kan bruges i de store feriebyer, her findes også hæveautomater.

Elektricitet
Spændingen er 220 volt, ligesom i Danmark. Stikkontakterne er også de samme.

Pas
Danskere skal have gyldigt pas ved indrejse i Montenegro.

Telefon
I Montenegro kan du ringe med din danske udbyder, hvis du har udlandstelefoni i dit abonnement. Der er dog et gebyr på opkald hjem til Danmark, såvel som opkald inden for Montenegro. Ønsker du at få adgang til internettet via telefonen, anbefaler vi dig at bruge trådløse netværk, da det typisk er dyrt at bruge data roaming.

 

Perast

Perast er en malerisk landsby ved Kotorbugten. Den hyggelige stemning, de smukke bygninger og de mange spisesteder gør dette til et specielt sted med en unik atmosfære. Fra byen har du en smuk udsigt over øerne Gospa od Škrpjela og Sveti Đorđe, som du også kan besøge med båd.

Kotor Bay

Kotor Bay er en bugt i det sydvestlige Montenegro på ikke mindre end 20 km, hvilket gør den til den længste Adriaterhavsbugt i Montenegro og Kroatien. Ved denne bugt finder du flere maleriske steder som Kotor, Risan, Tivat, Perast og Herceg Novi. Bugten er omgivet af fantastisk smukke bjerge og har et azurblåt hav. Nyd den betagende smukke udsigt, uanset hvor du kigger!

Perast er kendt for

 • Smuk og atmosfærisk landsby
 • Udsigt over Kotor-søen
 • Besøg øerne udfor kysten

Kotor Bay er kendt for

 • Maleriske landsbyer
 • Smuk udsigt
 • Mellem bjergene
 • Azurblå vand
 • Bugt på 20 kilometer

Temperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
26ºC
25ºC
27ºC
29ºC
28ºC
32ºC
33ºC
29ºC
32ºC
28ºC
26ºC
23ºC
min. temp.
7ºC
7ºC
11ºC
13ºC
16ºC
21ºC
21ºC
19ºC
18ºC
14ºC
11ºC
10ºC

Flyinformation

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.