1. Hjem
  2. Rejser
  3. Malta
  4. Malta
  5. Qawra
Qawra

Rejser til Qawra

Qawra ligger på den nordlige del af Malta, ca. 11 km fra hovedstaden Valletta. Byen har været et kendt ferieområde siden starten af 60’erne, og i dag er byen stadig et yndet sted at bo, når ferien går til Malta. Qawra ligger, sammen med nabobyen Bugibba, på en lille halvø mellem St. Pauls-bugten og Salina-bugten. Der findes ingen strand i Qawra, men flere steder er det muligt at hoppe i Middelhavet direkte fra klipperne. Området er desuden populært blandt dykkere, og i byen findes der flere dykkerskoler. I Qawra finder du et godt udvalg af restauranter og caféer i alle prisniveauer og nogle med en skøn udsigt over Middelhavet. Vil du feste til den lyse morgen, findes her også flere forskellige barer og natklubber.

Malta National Aquarium

Maltas akvarium ligger i Qawra, og her kan du bl.a. opleve de mange forskellige fisk, som lever i Middelhavet – lige uden for Maltas kyst. Det 20.000 kvm store akvarium byder desuden på et hajbassin med en tunnel, så du kan få den fulde opleve af de fascinerende dyr.

Oplev Malta

Uanset om du vil dase på stranden eller fylde ferien med spændende kulturelle og historiske oplevelser, så er mulighederne mange på Malta. Du kan nemt tage den lokale bus til hovedstaden, Valletta, hvor Maltas lange og interessante historie springer i øjnene, næsten uanset hvor du vender blikket hen. I Valletta bugter de smalle gader sig op og ned gennem byen, og imponerende bygningsværker fortæller om de mange forskellige folkeslag, som gennem tiden har haft magten over det lille ørige. Under dit besøg i Valletta kan det varmt anbefales at besøge Fort St. Elmo, hvor fra du har en fantastisk udsigt over havet og byen.  Det er også i Valletta, du kan opleve en af Europas største kirker, St. John’s Co-cathedral. Kirken har et forholdsvis afdæmpet ydre, men giver du dig tid til at gå en tur indenfor, skal du forbedrede dig på en udsmykning, der tager pusten fra de fleste. 

Vil du nyde en afslappende feriedag på stranden, så har Malta flere forskellige dejlige strande at vælge i mellem. Blandt de mest populære finder du Maltas længste sandstrand, som ligger i Mellieha. Her får du de perfekte rammer om en skøn og afslappende dag på stranden.

Rejs til Malta med Sunweb

Sunweb har et godt udvalg af hoteller på Malta, og uanset om du drømmer om afslappende ferie med udsigt over Middelhavet, eller du vil gå på opdagelse i Vallettas mange kulturskatte, så vi det helt rigtige hotel til dig.


Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de maltesiske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
2 meter
Mundbind
Ja
Brug af mundbind er obligatorisk både indendørs og udendørs. Børn under tre år, dem der lider af åndedrætsforhold, og dem der træner fysisk er undtaget (kun hvis de har en lægeerklæring).
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
6 personer eller 1 husstand
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Ja
Rejsende har lov til at dele værelse med personer fra en anden husstand, men myndighederne anbefaler kun at dele med personer fra samme husstand.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben
Åben til kl.24 Maks. 6 personer pr. bord
Barer
Åben

Åben til kl.24 Maks. 6 personer pr. bord. Kun siddende gæster.

Diskoteker / natteliv
Åben

Åben til kl.24 Maks. 6 personer pr. bord. Kun siddende gæster.

Supermarkeder og apoteker
Åben
Restriktioner og mundbind er påkrævet
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Åben for museum, biograf og teater.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvis tilladt
Kun bryllupper og religiøse begivenheder er tilladt.
Regler for transfer
Ja
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport
Tilladt
Mundbind er påkrævet
Strande
Åben
Det er obligatorisk at holde en afstand på to meter. Der kan indføres separate regler for hver strand.
Godt at vide
Nej

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
19ºC
18ºC
21ºC
20ºC
22ºC
24ºC
24ºC
26ºC
25ºC
25ºC
22ºC
20ºC
Min. temp.
15ºC
15ºC
16ºC
15ºC
17ºC
20ºC
20ºC
21ºC
21ºC
20ºC
18ºC
16ºC