Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

9,1 10

Hotel Odisej

Hotel Odisej i Pomena er et charmerende hotel beliggende i stemningsfulde og naturskønne omgivelser. Her har du den perfekte base til at tage på opdagelse i Mljet Islands smukke natur. Næsten uanset hvor du befinder dig på hotellet, kan du nyde den fantastiske udsigt over det krystalklare, turkisblå hav. Bliver du fristet til at hoppe en tur i vandet, findes der en badeplatform lige neden for hotellet. Her er også solsenge, hvis du bare vil slappe af i solen. For børnene er her underholdning i højsæsonen, og her er også en lille børnepool. Skulle du få lyst til at tage på opdagelse på Mljet Island, kan du leje en cykel på hotellet og nemt komme rundt. Når du vender tilbage til hotellet, serveres aftensmaden med udsigt over havet. Både morgenmaden og aftensmaden indgår i prisen. Vi anbefaler Hotel Odisej til alle, som sætter pris på fredelige omgivelser og smuk natur.
 • Halvpension
 • Naturskønne omgivelser
 • Badeplatform
 • Fantastisk udsigt
 • Mulighed for cykelleje

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Forplejning

Det er ikke muligt at vise værelser

Beliggenhed & omgivelser

Anmeldelser

Gennemsnitlig vurdering
9,1 10
Baseret på 1 anmeldelser
Vurdering af faciliteter og services
Beliggenhed
10
Faciliteter
7
Forplejning
10
Hotellet
10
Personale
9
Pris ift. kvalitet
9
Samlet vurdering af ferien
9
Gæstetype
Familie
100%

Gæsters anmeldelser

Praktisk information

Hovedstad
Hovedstaden i Kroatien hedder Zagreb.

Sprog
Det officielle sprog er kroatisk. De fleste steder bliver der også talt tysk. I turistområderne taler mange også engelsk.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Kroatien

Valuta
Den officielle valuta er Kuna (1 Kuna = ca 1 kr.). Det er muligt at veksle penge på mange hoteller og i bankerne. De mest almindelige kreditkort kan bruges i de store feriebyer, her findes også hæveautomater, hvor du kan hæve op til 2000 kuna om dagen.

Elektricitet
Spændingen er 220 volt, ligesom i Danmark. Stikkontakterne er også de samme.

Pas
Danskere skal have gyldigt pas ved indrejse i Kroatien.

Telefon
I Kroatien kan du ringe med din danske udbyder, hvis du har udlandstelefoni i dit abonnement. Der er dog et gebyr på opkald hjem til Danmark, såvel som opkald inden for Kroatien. Ønsker du at få adgang til internettet via telefonen, anbefaler vi dig at bruge trådløse netværk, da det typisk er dyrt at bruge data roaming.

Nødstilfælde
Nummeret til alarmcentralen i Kroatien (politi, ambulance og brandvæsen) er 112.

Drikkepenge
Det er normalt i Kroatien at give omkring 10-15 % i drikkepenge, hvis du er tilfreds med servicen.

Åbningstider
Butikkerne i Kroatien har åbent mandag til fredag fra 08:00 - 20:00. Lørdag og søndag har butikkerne åbent i 14:00. Supermarkeder er åbne mandag til lørdag 06:00 til 19:30.

Mljet Island - Pomena

Mljet Island er en ægte naturperle ud for den smukke Dubrovnikkyst i Kroatien. Øen er den sydligst beliggende ø i Adriaterhavet og går for at være både en af de frodigste og en af de smukkeste øer i Kroatien.

Nyd den smukke natur på Mljet Island

Mljet Island er knap 100 km2 stor og på sit bredeste sted er den blot 3,2 km bred, og så er den stort set dækket af velduftende pinjeskov. Besøgende kommer til Mljet Island for at nyde den fred, som findes på øen og ikke mindst den vidunderlige naturskønhed. Her er en afslappet og autentisk atmosfære, og mange af øens 1.100 indbyggere forsørger sig med at lave vin, oliven og gedeost. På Mljet Island findes flere smukke stenstrande og det klare vand og det rige undervandsliv, gør øen til et oplagt rejsemål for alle, som holder af at snorkle og dykke. Øen er desuden et fantastisk sted til vandre- og cykelture.

Pomena ligger på den nordlige del af Mljet Island, ikke langt fra øens to saltvandssøer. Pomena er en lille fiskerlandsby med nogle enkelte hoteller, et par caféer og restauranter og nogle få souvenirbutikker. Lige som på resten af øen, er her en fredelig og idyllisk atmosfære. Det er også i Pomena at turbåde fra bl.a. Dubrovnik og Korcula lægger til, så besøgende på dagsudflugter kan opleve øens skønhed.

På opdagelse i Dubrovnik

Når du holder ferie på Mljet Island, kan det varmt anbefales at tage en dagsudflugt til middelalderbyen, Dubrovnik, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her kan du opleve spændende kulturelle- og historiske seværdigheder, og ikke mindst en ganske unik atmosfære.

Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Kroatien.

Dubrovnikkysten

Dubrovnikkysten er Kroatiens mest sydlige region og samtidig et af landets mest populære rejsemål. Den smukke skærgård med sine hundredvis af små øer strækker sig langs kysten, hvor det krystalklare Adriaterhav møder det træklædte bjerglandskab. Langs kysten ligger charmerende og autentiske middelalderbyer, hvor spændende seværdigheder og velbevarende bygningsværker tager dig tilbage til en anden tidsalder. Kystens bjergrige landskab brydes af små badebugter, hvor smukke stenstrande og azurblåt vand indbyder til afslapning i solen og svalende svømmetur.

Smag på det lokale køkken

Indbyggerne på Dubrovnikkysten har en stolt madkultur, og her lægges både tid og kræfter i at få det bedste frem i regionens fyldige gryderetter og fiskeretter. Ikke kun maden spiller en vigtig rolle i kulturen omkring Dubrovnikkysten – det gør vinen også. De lokale vingårde producerer både velkendte vine, som Merlot og Cabernet Sauvignon, men også vine produceret efter stolte kroatiske traditioner. Prøv fx et koldt glas Dubrovnik Malvasia blanc på en varm sommerdag.

På opdagelse i Dubrovnik

Et besøg i eventyrlige Dubrovnik er bestemt anbefalelsesværdigt i løbet af ferien. Dubrovniks velfortjente plads på UNESCOs liste over verdens kulturarv understreger byens store historiske betydning. En tur gennem Dubrovnik er en rejse gennem Kroatiens spændende og dramatiske historie. I den smukke bymidte mødes du af store katedraler, romantiske springvand og prangende barokpalæer. Dubrovnik tiltrækker hvert år mange besøgende, og gennem de senere år har byen opnået fornyet berømmelse, som kulisse til den berømte tv-serie Game of Thrones. Nyd den dejlige atmosfære på en af fortovscaféerne i hovedgaden Stradun, gå på opdagelse i de små, snørklede sidegader og eller gå en tur på den to kilometer lange bymur med de mange hyggelige caféer og de betagende udkigspunkter.

Rejs til Dubrovnikkysten med Sunweb

Sunweb har et godt udvalg af hoteller på Dubrovnikkysten i byerne Dubrovnik, Mlini og Cavtat, og vi har uden tvivl også en ferie, der passer til dig. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Kroatien

Mljet Island - Pomena er kendt for

 • En af Kroatiens smukkeste øer
 • Fantastisk natur
 • Smukke stenstrande

Dubrovnikkysten er kendt for

 • Autentiske middelalderbyer
 • Krystalklart vand
 • Fantastisk natur
 • Smuk skærgård

Temperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
12ºC
10ºC
16ºC
17ºC
22ºC
28ºC
30ºC
31ºC
24ºC
21ºC
15ºC
11ºC
min. temp.
5ºC
4ºC
9ºC
10ºC
15ºC
20ºC
21ºC
22ºC
16ºC
12ºC
8ºC
4ºC

Flyinformation

Til sommersæsonen 2018 tilbyder Sunweb flyrejser med Norwegian fra København til Dubrovnik hver lørdag fra maj-september samt hver onsdag i skolernes sommerferie.

Ved ankomst til Dubrovnik Lufthavn mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Transfer Når du har bestilt en pakkerejse med fly og hotel hos Sunweb, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs.

FærgeNår du holder ferie på en af øerne ved Dubrovnikkysten, er færgeoverfart, transfer til færgen og transfer til hotellet.

FlytiderI mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

RejsedokumenterDu vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in. Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ