Ellinair

Ved Ellinair har du mulighed for at bestille specifikke sæder på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Ellinair.


Sædereservation
Du kan bestille et specifikt sæde fra 60 dage før afrejse og frem til 96 timer før afrejse.

Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud-og hjemrejse.

1. Gå til Paxport.
2. Login med dit bookingnummer og afrejsedato
* Hvis du kun har hjemrejse med Ellinair, skal du angive din hjemrejsedato.
3. Følg trinene, og foretag dine tilvalg
4. Betalingen foretages med kreditkort direkte til Paxport, som håndterer tilkøb for Ellinair
5. Du modtager efter bestilling en kvittering. Print denne ud, og medbring i lufthavnen

Bemærk, at børn under 15 år, gangbesværede, gæster der rejser med dyr eller medbringer iltapparat, ikke må sidde ved nødudgangene på rejser med Ellinair.

Særbagage
Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, skal du rette henvendelse til os. Vi vil tage kontakt til flyselskabet og kan herefter oplyse om prisen.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Når du bestiller tilkøb, sker dette gennem handlingselskabet Paxport, som varetager dette for flyselskabet. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

Bagageregler for Ellinair
Børn over 2 år samt voksne som rejser med Ellinair har ret til 8 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.
Babyer har ret til 10 kg indtjekket bagage på rejser med Ellinair.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.
Du kan rejse med Ellinair uden lægeerklæring til og med graviditetsuge 25. Herefter kræves en lægeerklæring, som også skal være dækkende for hjemrejsetidspunktet.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.