DAT

Det er desværre endnu ikke muligt at bestille tilvalgsydelser, når du flyver med DAT på en rejse med Sunweb. Vi arbejder i øjeblikket på at kunne tilbyde denne service.

Du kan herunder, læse hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med DAT. 

Særbagage

Hvis du har brug for at medbringe særbagage såsom en cykel eller golftaske, skal du rette henvendelse til os. Vi vil tage kontakt til flyselskabet og kan herefter oplyse om prisen.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Bagageregler for DAT
Børn over 2 år samt voksne som rejser med DAT har ret til 5 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.
Babyer har ret til 5 kg indtjekket bagage på rejser med DAT.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.
Ved DAT kan du rejse uden lægeerklæring frem til og med graviditetsuge 34. Fra graviditetsuge 35 til uge 37 kræves der lægeerklæring, som også skal være gældende på hjemrejsetidspunktet.
Fra graviditetsuge 38 er det ikke længere muligt for gravide at flyve med DAT.
Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.

Dine retigheder
Følg dette link, for at se dine rettigheder hos Danish air transport omkring forsinkelser, aflyste fly og/eller nægtet ombordstigning..