Bedre sent end aldrig!

Bedre sent end aldrig!

Op til 750kr rabat på din ferie helt frem til slut oktober

Langt de fleste destinationer er nu klar til at byde glade rejsende velkommen, og vi oplever allerede en kæmpe efterspørgsel. Så hvis du simpelthen ikke kan vente længere med at komme afsted, så har vi et fantastisk udvalg af rejser klar til dig nedenfor.

 

Lige meget om du foretrækker den græske gæstfrihed og charme, en kølig spansk sangria, at dyppe fødder i Bulgariens krystalblå hav, eller om du blot er på udgik efter sol og afslapning, ja så kan vi hjælpe med den absolut bedste pris. Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det her på hjemmesiden. Og hvem ved, måske er det dig, der snart glæde sig til en tur sydpå.

 

Som en ekstra bonus giver vi lige nu en tidsbegrænset rabat på op til 750 kr pr. Person, der gælder udover den allerede pålagte rabat på en række udvalgte destinationer til par. Du finder denne bonus ved at filtrere under "Tilbud og rabatter" i venstre kolonne.

 

Prisen vil automatisk blive udregnet, når du vælger din ønskede rejsedato. Bemærk, at disse tilbud er tidsbegrænset og kun udbydes i begrænsede mængder. Så ønsker du at score en billig rejse til en fantastisk destination, så kan du, helt frem til slut oktober, gøre brug af vores unikke tilbud!

Se alle vores rejser