Betingelser og formular

for fleksibel og gratis ændring af rejse

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Fleksibel og gratis aendring af rejse
 4. Betingelser og formular

Betingelser og formular for fleksibel og gratis ændring af rejse

Overholder dit ønske om rejseændring vores betingelser, kan du udfylde nedenstående formular, så vil du blive kontaktet efterfølgende  

Betingelser:

 • (Fleksibel) ændring betyder, at du uden forklaring kan ændre din rejse uden omkostninger. Du kan ændre din rejse til en anden indkvartering på samme destination eller en helt anden destination og/eller en ny afrejsedato. Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside.
 • Du kan kun gøre brug af (fleksibel) ændring af din rejse én gang gratis.
 • Det er vores almindelige betingelser der er gældende, hvor du kan ændre din rejse frem til 6 uger inden afrejse. Det gælder kun for pakkerejser med fly på www.sunweb.dk/rejser
 • Gratis ændring af din rejse gælder ikke til flybilletter eller rejser til følgende destinationer: Cypern, Marokko, Malta, Alicante, Gran Canaria, Tenerife med afrejse fra Københavns lufthavn.
 • Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside på ændringstidspunktet. 
 • Prisen for den nye rejse bliver fastsat på dagen for ændringen. Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige rejse, betaler du differencen. Hvis den nye rejse er billigere end den oprindelige rejse, vil du modtage en voucher med differencen som er gældende i 12 måneder. Denne voucher kan bruges til at tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer eller nye rejser. Hvis du har betalt din rejse med en coronavoucher, vil differencen blive tilbagebetalt på denne.  
 • Det er kun den rejseansvarlige, der kan gøre brug af tilbuddet om (fleksibel) ændring, og det kan kun ske ved at vælge en ny pakkerejse og allerede i bookingtrin 1 indikerer, at du ønsker at ændre din rejsebestilling. I tilfælde af flere aktive rejsebestillinger, kan du vælge hvilken en, du ønsker at ændre. 
 • Det er ikke muligt at benytte sig af (fleksibel) ændring på rejser, som allerede er blev annulleret eller aflyst af os. 
 • Betingelserne for early booking udløber, hvis du ændrer til din rejse til efter early booking-perioden er udløbet.
 • Ved ændring af rejse mister du fortrydelsesretten på 3 dage. 
 • Hvis du selv annullerer din rejse, gælder vores normale afbestillingsbetingelser. 
 • Hvis du gør brug af vores tilbud om fleksibel ændring, accepterer du at modtage en Exchange voucher og du frasiger dig retten til at søge refusion af en eventuel difference fra Sunweb. Refunderinger vil kun blive givet efter 12 måneder fra ændringsdatoen.
 • Sunweb forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet samt at ændre i betingelserne om fleksibel ændring af rejser uden advisering herom. 
 • Du kan senest tilkøbe en ændringsforsikring 2 uger efter din rejse er booket.

Exchange voucher – Betingelser

Du vil modtage en Sunweb exchange voucher, hvis du har gjort brug af vores tilbud om fleksibel ændring af rejse og din nye rejse har været billigere end din oprindelige rejse. 

Gyldighed 
Udstedelsesdatoen for denne voucher er datoen for din nye rejsebestilling. Du kan benytte voucheren til at bestille en ny rejse eller tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Hvis du ikke kan finde en ny rejse, kan du søge som refusion af beløbet 12 måneder efter udstedelsesdatoen. 

Voucherkode
Din Sunweb exchange voucher vil blive sendt via e-mail til bookingansvarlige og vil have en unik voucherkode. Den bookingansvarlige er den person, som bestilte den originale rejse. Koden er personlig og det er kun den bookingansvarlige som kan indløse voucheren. Den bookingansvarlige har til ansvar at beskytte voucherkoden mod uautoriseret brug. Hvis den bookingansvarlige oplever at koden bliver brugt af andre, skal vi have besked herom.

Indløs din Sunweb exchange voucher
Sunweb coronavoucheren kan bruges som betaling for alle rejser som udbydes på en af Sunwebs hjemmesider herunder Sunweb rejser, Sunweb skiferier og Eliza Was Here. Bemærk venligst at voucheren ikke kan benyttes til at bestille udflugter eller andet på destinationen.

Det er de generelle betingelser som gælder for rejsebestillinger betalt med en Sunweb voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

I tilfælde af at din nye rejse også bliver annulleret, enten af os eller af dig selv, og du er berettiget til refusion, vil Sunweb Group tilbagebetale beløbet i form af en voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

Værdien af din Sunweb exchange voucher 
Værdien af din voucher er lig med differencen på din nye og gamle booking.