Prisgaranti – Vilkår & betingelser

Den bedste skiferie til den bedste pris

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Prisgaranti paa skiferier
  4. Vilkaar og betingelser

Vilkår & betingelser for Sunwebs prisgaranti

Hvis du, som rejseansvarlig, kan bevise, at du kan finde en identisk rejse hos en anden dansk rejsearrangør til en lavere pris, kan du gøre krav på at få differencen refunderet ved at gøre brug af vore prisgaranti. Dette gør du ved at sende os en e-mail senest 48 timer efter, du har modtaget din booking bekræftelse. E-mailen skal indeholde screenshots af det sidste bookingtrin på konkurrentens hjemmeside samt dit bookingnummer for din rejse bestilt hos Sunweb. Rejsens elementer, rejsedatoer og pris skal fremgå tydeligt af dine screenshots, og vi skal desuden oplyses om tid og dato, hvor du har fundet prisen. 

Når Sunweb har den tilstrækkelige information, vil prisen på vores hjemmeside blive rettet. Prisen på din faktura vil ligeledes blive rettet, og du vil desuden få en rabat på 200,- på din rejse. 

Det er muligt at benytte sig af prisgarantien én gang, og dette skal gøres inden for 48 timer fra den oprindelige reservation. Herefter bortfalder garantien. 

- Prisgarantien er kun gyldig for rejser bestilt på https://www.sunweb.dk/skiferie

- Garantien gælder for en prissammenligning på identiske rejser (liftkort + indkvartering). Ved sammenligningen skal alle rejsens elementer være de samme. Disse rejseelementer omfatter (men begrænser sig ikke til):

  • Samme indkvartering og forplejning
  • Samme værelsestype
  • Samme rejselængde
  • Samme ankomst – og afrejsedato
  • Samme antal dage og startdato for liftkort

- Sammenligningen er eksklusiv skiskole/leje af udstyr.

- Sammenligningen er inklusiv reservationsomkostninger.

- Sammenligningen gælder for den samlede pris for hele gruppen og ikke for den individuelle pris.

- Priser baseret på personlige rabatter, rabatkoder eller kampagner, som fx klubrabatter, personalerabatter og lignende kan ikke lægge til grund for prissammenligning. Det samme gælder for online kampagner, flyers og lignende.

- Sammenligningen skal ske med en anden dansk rejsearrangør, og på sammenligningstidspunktet skal rejsen være tilgængelig og kunne bestilles under tilsvarende rejsebetingelser.

- Hvis du allerede har betalt din rejse hos Sunweb, vil vi tilbagebetale differencen og din rabat senest 14 hverdage efter, at vi har bekræftet, at prisgarantien er gældende for din rejse.