Visma Logbuy

Partnerfordele & tilbud som medlem af Visma Logbuy

 1. Hjem
 2. b2b logbuy

Book, pak og rejs: Se afbudsrejser med ekstra meget rabat

Lige nu finder du et stort udvalg af prisvenlige afbudsrejser til populære og solrige rejsemål hos Sunweb med op til 1.000 kr. i rabat pr. person. Brug koden: SUNLOG500 og få yderligere 500 kr. i rabat pr. booking* som Visma Logbuy medlem - OVENI den eksisterende rabat. Rabatkoden er gyldig til den 2. september 2024.

Drømmer du om nye eventyr, men har endnu ikke besluttet dig hvortil? Rejsemål som Kreta, Zakynthos, Rhodos og Tyrkiet er særligt populære feriedestinationer med +25 grader allerede i maj. Hos Sunweb kan du finde gode hoteloplevelser til familier, luksus, romantik, All inclusive samt på budget. Hvor går din drømmeferie hen?

*Rabatten gælder kun ved et minimumskøb på 5.000,- DKK. Koden kan kun bruges til nye bookinger og kan IKKE blive tilføjet til eventuelle eksisterende bookinger.

Afbudsrejse Grækenland rabat

Vilkår & betingelser

 • Indsæt rabatkoden: SUNLOG500 i 'Bookingtrin 2'
 • Rabatkoden er gyldig indtil den 2. september 2024
 • Gælder for alle solrejser med afrejse t.o.m. den 31. december 2024
 • Rabatkoden giver 500 kr. i rabat pr. booking
 • Minimumskøb: 5.000 kr.

Planlæg eller book skiferien i 2024/2025 med rabat her og nu!

Kalder alle skiløbere, snowboardere, livsnydere, familiefædre, drengerøve, wellnesspar og småbørnsfamilier. Du fortryder aldrig en skiferie! Find din skiferie med Sunweb denne sæson og book din favorit i blandt mere end 200 populære skiområder i Europa.

Har du nogensinde været på afterski i Frankrig? Væltet ned af pukkelpisterne i Østrig? Haft ungerne med på ski i Italien? Eller taget drengene med på gletsjer jagt i Schweiz? Gå heller ikke glip af vores skandinaviske nyheder. Ud over knivskarpe tilbud hvor dit liftkort ALTID er inkluderet i prisen, så kan du gennem Visma Logbuy få 500,- kr. yderligere i rabat pr. booking!

Find din ideelle skiferie og brug rabatkoden: SKI500. Indsæt rabatkoden i 'Bookingtrin 2'. 

Tilbuddet gælder for alle Sunwebs skiferier med afrejse frem til udgangen af april 2025.

Vilkår & betingelser

 • Gælder alle skiferier frem til den 30. april 2025
 • Rabatkoden: SKI500 giver 500,- kr. rabat pr. booking.
 • Koden er gyldig til alle destinationer ved et minimumskøb på 5.000,- kr
 • Alle skiferie er inkluderet liftkort og dækket af Feriefaktor 100.

Kundefordele med LogBuy - For dig og din familie

Velkommen til Sunweb, din digitale rejsepartner! Hos Sunweb har du altid mulighed for at få et godt tilbud. Vi elsker at sende vores gæster sikkert afsted på ferie, og vi går langt for at opfylde dine feriedrømme. Med mere end 30 års erfaring i rejsebranchen samt over 1.5 million glade rejsende om året, er vi ét af Europas største rejseselskaber. Hvor skal din næste rejse gå hen?

SUNWEB TILBYDER:

✔ Rabatter og tilbud på tusindvis af charter- og skiferier

✔ Sunwebs unikke rejsegarantier gælder alle bookinger 

✔ En tryg & sikker rejse, der selvfølgelig er dækket af RID samt Rejsegarantifonden

Hvordan virker det? Dine rabatter og tilbud finder du via din LogBuy profil. Find den rejse du drømmer om på vores hjemmeside og tilføj nemt og hurtigt din rabatkode i Bookingtrin 2. Din rabat vil herefter automatisk blive modregnet. 

 

Book din sommerferie hos Sunweb med et early booking tilbud. Med så mange ferier at elske, ved vi, at du kan finde den perfekte ferie til dig.

Find den perfekte solferie

Book den perfekte skiferie