Visma Logbuy

Partnerfordele & tilbud som medlem af Visma Logbuy

 1. Hjem
 2. b2b logbuy
Book din sommerferie hos Sunweb

Tyvstart sommeren i sydens sol

Synes du også, der er lang tid til sommer? Book din ferie nu!

Book den perfekte skiferie

Stort udvalg af skiferier til de mest populære destinationer

Træn dine færdigheder på ski denne vinter!

Kalder alle skiløbere, snowboardere, livsnydere, familiefædre, drengegruppen, wellnessparret og småbørnsfamilierne. Vinteren kommer! Skisæsonen 2022/2023 er lige rundt om hjørnet. I år har Sunweb flere skønne indkvarteringer end nogensinde fordelt på mere end 250 populære skiområder i Alperne. Har du nogensinde været på afterski i Frankrig? Væltet ned af pukkelpisterne i Østrig? Haft ungerne med på ski i Italien? Eller taget med drengene til Schweiz? Nu har du chancen! Ud over fantastiske Early booking tilbud og at liftkort ALTID er inkluderet i prisen, så kan du gennem Visma få 500,- kr. yderligere i rabat pr. booking!

Find din ideelle skiferie og brug rabatkoden: SKI500 og indsæt rabatkoden i “Bookingtrin 2”

Tilbuddet gælder for alle Sunwebs skiferier med afrejse frem til udgangen af april. Rabatkoden er gyldig mellem d. 1. september t.o.m. d. 31. januar.

Vilkår & betingelser

 • Book din rejse mellem d. 1. september 2022 og til 31. januar 2023
 • Gælder alle skiferie med afrejse inden d. 30. april.
 • Rabatkoden: SKI500 giver 500,- kr. rabat pr. booking.
 • Koden er gyldig til alle destinationer ved et minimumskøb på 5000,- kr.
 • Alle skiferie er inkluderet liftkort og dækket af Feriefaktor 100.

Populære skiferier

Find en ferie, hvor du kan nyde blot et øjebliks ingenting

Savner du følelsen af det varme sand mellem tæerne, at mærke solens varme stråler din hud og komme helt ned i tempo med en god bog ved poolen? er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af rejser til ekstra skarpe priser, når du booker din ferie i god tid!  

  

Book din rejse hos Sunweb mellem d. 31. december og 31. marts og yderligere 500 kr. i rabat pr. booking. Tilbuddet gælder alle solferier med afrejse inden udgangen af august. Brug rabatkoden: 500BADEDYR i bookingtrin 2 og indløs din rabat*.

 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil hen, pakke din kuffert og tage afsted. Uanset om du trænger til at tyvstarte sommeren med en varm og afslappende ferie i foråret, eller om du sikre at familiens årlige sommerferie er i sikre hænder. Med så mange ferier at holde at, at du helt sikker vil kunne finde den perfekte ferie til dig.


*Rabatten gælder kun ved et minimumskøb 5000,- DKK. Koden kan kun bruges til nye bookinger og kan IKKE blive tilføjet til eventuelle eksisterende bookinger. 

Book din sommerferie hos Sunweb

Vilkår & betingelser

 • Indsæt rabatkoden: 500BADEDYR i ”Bookingtrin 2”
 • Rabatkoden er gyldig mellem d. 31. december – 31. marts
 • Gælder for alle Sunwebs solrejser med afrejse t.o.m. d. 31. august.
 • Rabatkoden giver 500,- kr. i rabat pr. booking.
 • Minimumskøb: 5000,- kr.

Populære solferier

Kundefordele med LogBuy - For dig og din familie

Velkommen til Sunweb, din digitale rejsepartner! Hos Sunweb har du altid mulighed for at få et godt tilbud. Vi elsker at sende vores gæster sikkert afsted på ferie, og vi går langt for at opfylde dine feriedrømme. Med mere end 30 års erfaring i rejsebranchen samt over 1.5 million glade rejsende om året, er vi ét af Europas største rejseselskaber. Hvor skal din næste rejse gå hen?

SUNWEB TILBYDER:

✔ Rabatter og tilbud på tusindvis af charter- og skiferier

✔ Sunwebs unikke rejsegarantier gælder alle bookinger 

✔ En tryg & sikker rejse, der selvfølgelig er dækket af RID samt Rejsegarantifonden

Hvordan virker det? Dine rabatter og tilbud finder du via din LogBuy profil. Find den rejse du drømmer om på vores hjemmeside og tilføj nemt og hurtigt din rabatkode i Bookingtrin 2. Din rabat vil herefter automatisk blive modregnet.