Adventskalender

Glæd en du holder af med en rejse

  1. Hjem
  2. Adventskalender

Nye deals hver søndag i advent!

Julen er på vej - også hos Sunweb

Vi elsker denne juletid, hvor julelysene bliver tændt. Der høres fine klokkespil og mandler dufter brændt. Børnene samles foran julekalenderen hver aften, mens de vokse opvarmer saften. Børn og voksne glæder sig til juleaften. Fordi julen er en tid, hvor man skal passe på hinanden. Vi kan nyde lidt ekstra søde sager, og på indkøb med de lange ønskesedler i hånden vi tager. For vigtigst er, at glæde dem vi allermest behager.

Men julen kan også være en stresset tid, hvor man løber rundt i strid. Der bliver koldere, der bliver mørkere og vintertøjet sidder bare aldrig lige så godt, som det gjorde sidste år. Jooo, julen kan være en hård tid for nogle, særligt dem, der sidder der hjemme. For i sidste ende, så er det ikke gaverne, der betyder noget, men selskabet man kan nyde dem sammen med.

Hos Sunweb mener vi, at alle fortjener en ferie, en pause fra hverdagen og tid til at skabe uforglemmelige minder. Grib chancen nu, når Sunweb fejre hjerternes fest med ekstra gode tilbud på Sol- og Skirejser. Forkæle ham, hende eller dem du holder allermest af med en oplevelse.

Følg med hver søndag!

Hver søndag udlover vi en ny deal. Og her er det kun fantasien der sætter grænser. Her er et udvalg af hvad du forvente...

Super deals på én eller flere af vores Sol- og skiferier
Rabatkoden gældende til lige præcist din drømmeferie
Tidlige julegaver - bare fordi vi kan...
Inspiration til forkælelse

Fordele med Sunweb

Sunweb er specialist i sol og skirejser for alle. Vi elsker at rejse, og vi elsker at dele uforglemmelige ferier med dig. Tilmeld vores nyhedsbrev, og gå ikke glip af de gode tilbud. 

  • Prisgaranti på skiferier, altid inkl. liftkort
  • Solrejser til Europas med populære destinationer
  • Sunwebs garantier for sikker og tryg rejse
  • CO2 neutrale rejser for dig og miljøet