Betingelser for bonus på coronavoucher

 1. Hjem
 2. corona voucher
 3. Betingelser for bonus paa coronavoucher

Betingelser

Der er en række betingelser forbundet med din 20% bonus på din coronavoucher. Du finder dem nedenfor. 

 1. Du kan se værdien af din coronavoucher på din coronavoucher, som du har fået tilsendt pr. mail eller i ’Mit Sunweb’. Her finder du både originalværdien (det beløb du har indbetalt for din aflyste rejse), værdien inklusiv den 20% bonus samt differencen.
 2. Der tages forbehold for skrive- og regnefejl. Beløbet er inkl. moms. 
 3. Værdien af din coronavoucheren er lig med det beløb, du allerede har indbetalt for din rejse på aflysningstidspunktet (også kaldet originalværdien). Derudover lægger vi  yderligere 20% oven i. De ekstra 20% på din coronavoucher er ikke dækket af den hollandske rejsegarantifond SGR. Det betyder, at i tilfælde af konkurs, vil du kun få tilbagebetalt originalværdien, altså det beløb du har indbetalt på din aflyste rejse, og ikke de ekstra 20 %. Det er ikke muligt at søge om refusion af de ekstra 20%. 
 4. I tilfælde af, at du kun indløser noget af coronavoucheren, er det muligt at søge om refusion på restbeløbet. Der skal dog hertil nævnes, at det kun er muligt at søge om refusion af originalværdien og ikke de ekstra 20%. 
 5. Bonussen på 20% udløber på samme tidspunkt som coronavoucheren. Udløbsdatoen finder du på din coronavoucher, som du har fået tilsendt pr. mail eller i ’Mit Sunweb’. 
 6. Det er kun den bookingansvalige, som modtager bonussen på 20%, og du vil kun modtage den én gang. 
 7. Sunweb forbeholder sig retten til at afvise brugen af bonussen samt tage juridisk handling, hvis vi mistænker forkert brug af bonussen.
 8. Bonussen kan kun bruges til bestillinger af rejser, der udbydes af Sunweb Group GmbH (’Sunweb’). Det er Sunwebs generelle betingelser, der gælder for den nye rejsebestilling.
 9. Sunweb Group fastholder sig retten til at stoppe med at tilbyde denne bonus samt ændre i betingelserne for coronavouchers og denne bonus på 20%. Sker der ændringer i betingelserne vil disse blive offentliggjort af Sunweb via vores hjemmeside.