Tilbage

Rejser til Kakopetria

Destination image

Information om byen

Mellem Cyperns hovedstad, Nicosia, og øens andenstørste by, Limassol, ligger denne hyggelige bjerglandsby, Kakopetria. Byen ligger i 667 meters højde og har det helt rigtige klima til dyrkning af frugttræer som æble, pærer, blommer, abrikoser og ferskener samt grøntsager og vine. Området har en smuk natur og gennem byen løber floden, Klarios. Her er mange muligheder for at tage på cykel- eller vandreture, i det udfordrende terræn.

På tur til storbyer

Tag til Nicosia, Cyperns hovedstad, og oplev en by som sitre af charmerende, gamle, historiske bygninger, blandet med det nymoderne og tempofyldte storbyliv. Når du går rundt i byen, vil du både se store shopping centre og hyggelige små shopping gader. Her er også et væld af restauranter og cafeer. Her fornemmer man en helt særlig stemning.

Limassol er også et besøg værd, med dens mange muligheder. Tag på indkøb i den livlige markedshal, shop løs i byens gader, se de smukke klostre og kirker eller tag en gåtur ad strandpromenaden, som fører dig til byens eksklusive marina, hvor du kan nyde synet af luksuriøse yachts. Byens strande og en snorkeltur i den krystalblå vand, er også at anbefale.

Bemærk, Sunweb har ikke guideservice på Cypern.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen