• Inklusiv billeje for 2 personer
  • Storslået natur
  • Charmerende landsbyer

Oplev Cypern med Fly & Drive Cypern - Larnaca. Kør forbi mange seværdigheder, f.eks. smukke kirker eller gamle bygninger. Du kan også nyde venligheden og gæstfriheden af folket i de hyggelige, gamle landsbyer omkring Larnaca og få en smagsprøve på Cyperns kultur.


Dag 1: Ankomst til Larnaca lufthavn.

Ved ankomsten til Larnaca lufthavn vil du blive mødt af vores rejseleder. Du vil modtage en velkomstkuvert og en rejseplan. Herefter afhenter du din bil og kører til jeres hotel i Larnaca, hvor du vil overnatte i 4 nætter.

Dag 2: Oplev Lanarca og Lefkara

Efter morgenmaden på hotellet er det tid til at udforske området. I byens centrum kan du besøge St. Lazarus-kirken. Der er også en række andre seværdigheder i Larnaca, f.eks. Hala Sultan Tekke-moskeen og den gamle Angeloktisti-kirke, en af de ældste kirker på Cypern, der er berømt for sine mosaikker. Fortsæt til landsbyen Lefkara, der er kendt for sit berømte "Lefkaritika-broderi" og sølvværksted. Derefter går turen tilbage til Larnaca.

Dag 3: Nicosia

I dag står Nicosia på programmet. I Nicosia kan du besøge den traditionelt restaureret landsby Laiki Yeitonia og den "grønne linje", og du kan også se de venetianske mure, Sankt Johannes-katedralen, ærkebiskoppens palads og flere museer, f.eks. det arkæologiske museum og det byzantinske museum. Dag 4: Udforsk det østlige Cypern

Start dagen med morgenmad på hotellet, og fortsæt din rejse til Cyperns bedste sandstrande. Slap af på Nissi-stranden i Ayia Napa eller Fig Tree Bay i Protaras. Her vil du nyde den varme cypriotiske sol og det krystalklare vand. Du kan også besøge Famagusta-spidsen. Her har du udsigt over spøgelsesbyen Famagusta.

Dag 5: Fra Larnaca til Limasoll (ca. 75 km)

Spis morgenmad på hotellet, og udforsk derefter Limassol-området. Undervejs vil du møde flere byer, såsom Chirokitia og Tochni. Governors Beach er kendt for sine hvide klipper. Når du ankommer til Limassol, kan du slentre gennem den gamle bydel, shoppe på markedet og tage en drink ved marinaen. Museet og byen Amathus er også et besøg værd!

Dag 6: Oplev Omodos og Platres (ca. 40 km)

Om morgenen kører du til landsbyen Omodos, hvor kirken med det hellige kors ligger. Du kan slentre igennem de hyggelige, smalle gader og udforske landsbyen. Der er flere vingårde her, hvor du kan smage alle de cypriotiske vine. Turen fortsætter til Platres og med et besøg til Caledonias vandfald. Landsbyerne Lofou og Lania ligger i området og er bestemt et besøg værd.

Dag 7: Besøg i Paphos-området (ca. 70 km)

I dag er der flere landsbyer på programmet. Efter morgenmaden kører du til Kolossi, hvor du kan besøge det imponerende slot. Undervejs vil du støde på de mange citrusplantager. Fortsæt din rejse til Kourion, og gør et stop ved Petra tou Romiou for at tage et foto, hvor du har udsigt over en af Cyperns smukkeste strande. Derefter kører du videre til Paphos og besøger landsbyen Yeroskipou, hvor den berømte Ayia Paraskevi-kirke ligger. Du vil også komme forbi Dionysos' hus og kongegravene. Fortsæt din rejse til St. Pauls Pillar og beundr Ayios Neophytos-klosteret.

Dag 8: Til lufthavnen

Slut på rejsen. I dag kører du tilbage til lufthavnen og afleverer din bil i lufthavnen. Vil du stadig gerne blive lidt længere? Det kan du! Du kan forlænge din rejse med et ophold på et hotel efter eget valg.  Eventuelle ekstra dage med billeje er ikke inkluderet, og du skal selv arrangere dem. Kontakt venligst vores callcenter for at gøre det.

Det er ikke muligt at vise værelser

Forplejning

Morgenmad
Halvpension
7.9
Review title
7.9
Review title

Anmeldelser

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Destination

Cypern

Opdag Cypern

Omgivelser

Bemærk

* Hotellerne på din ferie med Fly & Drive er minimum 3- stjernede.

* De specifikke hoteller vil blive annonceret ved ankomst.

* Rejser I 3 personer vil alle rejsende overnatte på samme et og samme værelse.

* Fordi du ikke overnatter på et nyt hotel hver dag, kan du planlægge dine dage med frihed og efter dine egne ønsker.

* Et depositum kræves for leje af bilen. Dette skal betales på kreditkort.

* Ved ankomst i lufthavnen skal du kontakte guiden, hvor du herefter vil modtage dokumenter med ruten, hoteloplysninger osv.

Transport

Vi flyver direkte fra Danmark til Larnaca og flyvningen tager ca. 4 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden til Limassol er ca. 45 min.

* Transfertiden til Ayia Napa er ca. 50 min.

* Transfertiden til Protaras – Fig Tree Bay er ca. 60 min.

* Transfertiden til Pafos er ca. 105 min.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.

Information Cypern

Hovedstad
Hovedstaden på Cypern hedder Nicosia men er også kendt under navnet Lefkosia. Byens sydlige del hører til den græsk styrede del af øen, mens den nordlige del af byen hører til den tyrkisk styrede del.
Sprog
Cypern har både græsk og tyrkisk som officielle sprog, og det er desuden nemt at begå sig på engelsk på Cypern.
Tidsforskel
Når du rejser til fra Danmark til Cypern, skal du sætte uret en time frem.
Valuta
På Cypern betales med euro. I feriebyerne og i de større byer findes hæveautomater, og på de fleste hoteller og restauranter er det muligt at betale med kreditkort.
Strøm

Strømforsyningen på Cypern er 240 volt. Adaptere kan købes i de fleste forretninger og på mange hoteller.

Pas
Når du rejser til Cypern, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed.
Mobiltelefon
Din danske mobiltelefon virker på Cypern. Bemærk at det kan være forbundet med store udgifter at foretage opkald og benytte telefonens internet.
Nødstilfælde
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.
Drikkevand
Vandet på Cypern har en anden bakterieflora, og det anbefales derfor at undgå at drikke vandet fra hanen. Kildevand på flaske kan købes i de fleste forretninger og hoteller.
Drikkepenge
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på barer og restauranter.
Åbningstider
Forretningerne på Cypern har som udgangspunkt åbent fra 9.00 – 18.00, i sommermånederne har visse forretninger dog lukket i eftermiddagstimerne og i stedet åbent til kl. 19.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.
Billeje

Du har mulighed for at tilkøbe billeje på din ferie, når du bestiller en rejse hos os. Bemærk venligst, at på Cypern er der venstrekørsel, så udlejningsbilen vil have rattet placeret i højre side.

Guideservice

Vi tilbyder desværre ikke dansk guideservice på Cypern. I stedet vil der være en engelsktalende Sunweb guide til rådighed på destinationen.

Læs mere om Cypern